terugblik 2020

waardevolle terugblik 2020

2020. Een jaar dat ik niet snel zal vergeten. Ik begon het jaar met mijn woord voor het nieuwe jaar: omarmen. Ik had niet verwacht dat dit woord juist dit jaar zo’n dubbele betekenis zou krijgen. Maar wat heb ik juist in het afgelopen jaar geleerd om te omarmen. Mezelf te omarmen. Omarmen. Te accepteren dat het is wat het is en je niet overal controle over hebt.

Wat was het een bijzonder jaar. Wat is er veel gebeurd. Wat heb ik ook veel om dankbaar voor te zijn. De waardevolle genietmomenten samen met ons gezin. Juist dit jaar heb ik daar extra van kunnen genieten. Al waren er ook momenten dat ik echt verlangde naar rust en ruimte voor mezelf.

Begin dit jaar had ik mijn eerste praktijk dag voor mijn coachopleiding, die ik helaas niet in één keer haalde, maar wat heb ik juist veel van de herkansing geleerd. Voor de herkansing moest ik een coach gesprek opnemen op video. Op het moment dat ik daar mee bezig ging, merkte ik hoe leuk ik het vond om iets op te nemen op video. En nadat de eerste lock down voorbij was en de meiden weer naar school gingen, ben ik dan ook begonnen met het opnemen van de video’s voor de online cursus Ik ben waardevol. En wauw, ik had echt nooit kunnen bedenken dat er 150 deelnemers waren die zich hadden opgegeven voor de online cursus. En wat was het voor mezelf ook leerzaam. Zo dankbaar dat ik dit heb mogen doen. Zo mooi om andere vrouwen te bemoedigen en coachen, door ze op een liefdevolle manier kritische vragen te stellen. En naast de online coaching heb ik het afgelopen jaar ook al een aantal vrouwen live mogen coachen. Zo mooi om te mogen doen. En dan ook nog eens zulke waardevolle reacties krijgen.

Ja, ik ben echt dankbaar voor wat God mij heeft gegeven in het afgelopen jaar. Begin november heb ik me ook ingeschreven bij de KvK, mooi om het zo ook officieel te maken en te starten met mijn coachpraktijk Waardevol en Uniek. Ik hoop dat ik in de komende jaren nog veel vrouwen live of online mag bemoedigen dat ze zo waardevol zijn in Gods ogen. Juist nu in deze tijd is het zo belangrijk om te beseffen hoe waardevol je bent en hoe jij op jouw plek mag stralen en schitteren voor je Maker! En datgene wat je nog blokkeert, om te zijn zoals Hij je bedoelt heeft, ook bij Hem mag brengen.

Ik wens jou een fijne jaarwisseling toe en een mooi nieuw jaar, vol van Zijn Licht en vrede. Dat je vanuit rust datgene mag doen wat God in jouw hart heeft gelegd! Hoe kijk jij terug op 2020? Wat wil je loslaten? En hoe kijk jij vooruit naar 2021? 

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze blogs vind je misschien ook interessant