een geliefd Koningskind

Vandaag is het 27 april Koningsdag. Bij Koningsdag moet ik denken aan de Koning der Koningen. Onze Maker, God. Hij is de Koning der Koningen.

Waar denk jij aan bij een Koning? Iemand die ver van je af staat en op afstand is? God is gelukkig niet een wrede tiran, maar een liefdevolle Koning. Een Koning die het beste voor heeft met Zijn kinderen. Door Jezus en omdat God de Koning der Koningen is, zijn wij Koningskinderen, geliefde Koningskinderen.

Hoe is dat voor jou om te beseffen dat jij een Koningskind bent, een kind van de Koning der Koningen? Of vind je dat lastig voor te stellen en heb je het gevoel dat je niet goed genoeg bent of niet zoveel voorstelt?

Een Koning heeft iets waardigs over zich en straalt kracht en macht uit. Zo mag jij als een koningskind ook waardigheid uitstralen. Je mag jezelf laten zien, omdat je een Koningskind bent. Neem je plek maar in en laat je zelf maar zien. Niet om daar mee te zeggen, kijk mij eens, maar om daarmee iets te laten zien van de Koning der Koningen. Laat Zijn liefde voor jou maar bij je naar binnen stromen.

En ga staan in Zijn Koninklijke kracht, om Zijn liefde weer uit te delen. Maar doe dit niet te snel, je mag echt eerst Zijn liefde ontvangen. Je kunt namelijk pas uitdelen wanneer je het eerst zelf hebt ontvangen. Voel zijn liefde maar binnenstromen in jouw hart.

Voel Zijn liefde maar wanneer je door de natuur loopt, of wanneer je luistert naar een mooi lied, of wanneer je Zijn liefdevolle woorden in Zijn woord leest. Laat Zijn liefde maar echt binnenkomen. Ontvang Zijn liefde. Laat de woorden dat je een geliefd Koningskind bent, maar echt doordringen tot je hart. Voel Zijn liefde voor jou. Jouw Maker houdt intens veel van jou en heeft jou innig lief.

Ik wens jou toe dat je steeds meer mag beseffen hoe waardevol jij bent in de ogen van de liefdevolle Koning der Koningen.

Je mag jouw plek innemen, om zo tot bloei komen en je te kroon dragen als geliefde Koningsdochter. Nu al in dit leven, zodat je voorbereid mag zijn wanneer de Koning der Koningen, Koning Jezus terugkomt en we dan voor eeuwig bij Hem mogen zijn en onze kroon als geliefde Koningskinderen mogen dragen. 

Laat het maar echt tot je doordringen, je bent een geliefd Koningskind!

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze blogs vind je misschien ook interessant