dankbaar voor bemoedigende beelden

Gods vrede wens ik jou toe

U bent eindeloos goed, U bent door en door liefde. U bent gisteren, vandaag en morgen dezelfde. Uw trouw duurt tot in eeuwigheid, Uw liefde laat nooit los. Ik wil U danken voor Uw liefde, Uw eindeloze trouw, Jezus gaf voor mij zijn leven, zei daarmee: Ik hou van jou.

Deze zinnen uit bekende liederen of liedjes die ik zelf heb geschreven, kwamen spontaan in me naar boven borrelen terwijl ik vrijdagochtend vroeg heerlijk buiten in de tuin zat en luisterde naar de rustgevende vogelgeluiden.

Wauw, dank U Heer voor wie U bent, U bent een liefdevolle Vader. Dank U Vader voor deze nieuwe dag. En terwijl ik daar zo zat te genieten in de tuin vroeg ik mijn hemelse Vader, Heer wilt U tot Mij spreken door Uw Woord. Ik opende de Bijbel en las ik de woorden: ‘moge de Heer van de vrede zelf U altijd en op elke wijze vrede geven. De Heer zij met u allen.’
Vrede. God wil ons Zijn vrede geven. Die vrede kunnen we op moment goed gebruiken in deze wereld. Wat gebeurt er veel.

God wil ons Zijn vrede geven. Jou. Mij. Ons allemaal. In welke situatie jij je ook bevind, God wil jou Zijn vrede geven. Hij wil bij jou zijn, in jouw vreugde en jouw pijn.

Vrede. De vrede van God zij met jou!

Vandaag kun je de laatste blog lezen van Waardevol en Uniek voordat de zomervakantie begint. In de afgelopen periode ben ik bezig geweest met een leuk project, waarover je na de zomervakantie meer kunt lezen. Ook in dit proces heb ik mogen ervaren dat God steeds weer zijn vrede aan mij gaf en dat ik steeds vanuit die vrede en er mee bezig mocht en dat was en is zo mooi. Regelmatig had ik de neiging om in mijn enthousiasme weer voor God uit te gaan hollen, maar als ik eerst koos voor rust, gaf Hij mij Zijn vrede. En vanuit die vrede bezig gaan, dat is echt anders dan wanneer ik de dingen in eigen kracht doe.

Ik wens jou Zijn vrede toe. Dat het je de komende periode lukt om te kiezen voor rust en in die rust je te laten vullen met Zijn liefde en vrede. Dat je steeds opnieuw naar je liefdevolle hemelse Vader toegaat en Hem vraagt om Zijn vrede. Hij wil het jou geven! Zijn vrede in jouw leven.

Ik wens je de komende periode een tijd toe vol van Zijn liefde en vrede! 

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze blogs vind je misschien ook interessant