40 dagen tijd zijn zoals je bent

40 dagen tijd: zijn zoals je bent

Gaan voor goud, omdat Jezus van je houdt, je mag zijn zoals je bent.

Zijn zoals je bent. Kom, zoals je bent aanbidt Hem. Kom, zoals je bent en geef je hart! Zing je of luister je mee naar dit opwekkingslied?
Je mag zijn zoals je bent, omdat God je zo gemaakt heeft. We zijn allemaal anders, allemaal uniek. En juist waarin je uniek bent mag je er zijn voor de ander en God groot maken met jouw talenten. 

Je mag bij Hem zijn zoals je bent. Wanneer ervaar jij God het meest dichtbij?  Als je muziek luistert?  Als je in de natuur bent? Als je uit de Bijbel leest?  Als je iets doet voor een ander?  Als je een ander bemoedigt? Wanneer je bidt voor een ander? Wanneer je sport? Wanneer je een goed gesprek hebt? Of op een andere manier? 

De komende week wil ik je uitdagen om hierover na te denken en die momenten te creeren waardoor jij je dichtbij je Maker mag voelen, en goud mag ervaren, het goud van Zijn aanwezigheid. Hij heeft jou gemaakt, je mag zijn zoals je bent.

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant