bloeien op jouw plek

bloeien op jouw plek

Wat kan ik er van genieten wanneer ik weer een interview met iemand heb gehad, wanneer ik heb mogen luisteren naar het verhaal van die ander en dat heb mogen uitwerken en er een mooi stukje over heb geschreven. Zo bijzonder om te zien wat we dan gemeenschappelijk hebben, maar ook waarin die ander uniek is. Als ik daar over nadenk dan raakt dat me echt, hoe God ons allemaal zo uniek en verschillend gemaakt heeft. Wat hebben we toch een machtige God.

Ik geniet er ook van wanneer ik samen met mijn dochter zing of wanneer ik zing met mijn mede koorleden. Wat spreekt muziek een unieke taal. De laatste tijd ben ik ook weer meer bezig om teksten te schrijven op bestaande melodieën. Zo mooi, dan kan ik mijn liefde voor het schrijven en muziek combineren. Als ik daar mee bezig ben geweest dan voel ik gewoon dat ik helemaal straal.

En dan over een tijdje de opleiding tot coach, ik weet nog steeds niet welke opleiding en wanneer ik ga starten, dit jaar of volgend jaar, maar dat komt vanzelf. Toen ik naar een open dag was geweest van een opleiding merkte ik toen ik thuis kwam dat ik helemaal straalde. Ik werd daar zo blij van om bezig te zijn met psychologie, waarom doen we toch wat we doen en wat we zien, wat zegt dat over onszelf? Zo bijzonder om wanneer je verschillende mensen naar iets laat kijken, dat iedereen weer iets anders ziet en dat dit heel veel zegt over de persoon die kijkt. Ook daarin raak ik weer onder de indruk van onze Schepper. Wat heeft Hij ons mensen toch mooi gemaakt. Zo mooi om me daar over te mogen verwonderen.

Al is er ook nog veel gebrokenheid in onze wereld, veel mensen die zoveel pijn en verdriet ervaren. Zelf heb ik in de afgelopen jaren ook verdriet en pijn ervaren en nu nog kan ik zomaar weer ineens verdrietig worden. Toch heb ik ook mogen leren om dit er te laten zijn, dit is van mij en daar mag ik zelf voor leren zorgen.

Deze periodes van verdriet en pijn heeft mijn Maker gebruikt om mij te snoeien, waardoor ik weer kon groeien. En dat groeien dat zou ik graag nog meer willen doen. Groeien, om echt te mogen bloeien. Als ik dan denk aan de momenten dat ik echt mag ervaren dat ik steeds meer datgene doe wat echt bij mij past, dan voel ik dat ook echt als bloeien. Bloeien op mijn eigen plek. De plek die God voor mij bedacht heeft.

Ik gun het jou ook dat je door je snoei en groeiperiodes heen, mag gaan bloeien op jouw plek. Jij bent zo’n prachtige en waardevolle vrouw. De Maker heeft jou zoveel talenten gegeven. Durf jij jou leven echt te leven? Misschien moet je je eerst nog laten snoeien, waardoor je nog meer kunt gaan groeien. En uiteindelijk mag je dan bloeien. Bloeien op jouw plek op aarde. Jij bent zo mooi en van onschatbare waarde!

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant