dankbaar onbevangen op weg

Dankbaar voor de online 40 dagen cursus

Wat kijk ik dankbaar terug op de online 40 dagen cursus Ik ben waardevol. Zo mooi om te zien en te horen hoeveel de deelnemers er aan hebben gehad. Zo mooi ook om te zien dat ze echt gegroeid zijn in het besef dat ze waardevol zijn in Gods ogen. Voor mezelf persoonlijk was het ook erg leerzaam. Wat me vooral is bij gebleven dat het vooral zo belangrijk was om eerst te bidden voordat ik reageerde op een deelnemer. En het bidden voor de deelnemers vond ik ook echt heel mooi om te mogen doen. De cursus heeft me zelf ook weer geholpen om nog meer liefdevol naar mezelf te zijn. Het heeft me ook geleerd dat het zo belangrijk is om echt te zoeken naar een goede balans. Ik kon op sommige momenten helemaal stuiteren, omdat ik zo blij werd van de eerlijke reacties van de deelnemers en dat ik echt het gevoel had dat ik ze een stukje verder mocht helpen, door een vraag te stellen om over na te denken of ze juist te bemoedigen. Heerlijk om daar van te genieten, maar het is dan ook echt mijn uitdaging om niet door te blijven stuiteren, maar echt mijn rust te nemen om weer in balans te komen.

Een aantal reacties van de deelnemers: ‘Ik wil je bedanken voor de challenge. Ik heb er veel aan gehad en het heeft me een stapje verder gebracht in mijn genezingsproces van mijn depressie.’
‘Dank je wel Johanneke voor deze cursus, waarin we mochten ontdekken en groeien in het zijn van waardevol en Uniek, onvoorwaardelijk geliefd door onze Maker! Ik heb veel mogen leren en dank God dat Hij jou gebruikt heeft om Zijn liefde aan ons te tonen en ons te coachen hierin! Heel bijzonder! Ik wens jou Gods rijke zegen toe.’

‘Bedankt voor deze bijzondere challenge. Ik dacht eerst 40 dagen is lang, maar wat heeft het veel gebracht!’
‘Wat een waardevolle 40 dagen waren dit. Ik ben mij veel bewuster geworden hoe waardevol ik mag zijn en kostbaar in Gods ogen. Dank je wel Johanneke. En ook dank ik onze Heere God voor deze challenge. Hij was er steeds bij. Ik hoop dat deze challenge voor veel vrouwen tot zegen is geweest. Lieve Johanneke ik wens je Gods zegen toe in je mooie werk en dat je veel mensen tot zegen mag zijn!’
‘Wat zijn die 8 weken van de challenge snel voorbij gegaan, wat waren ze mooi en leerzaam. Dank je wel voor de challenge en dat je je zo door God hebt laten gebruiken om een zegen te laten zijn.’
‘Wat is het een bijzondere reis geweest, de afgelopen 40 dagen. Dank je wel voor de (ver)nieuw(d)e inzichten. Mooi hoe je mij bij de hand meenam op een reis terug naar mezelf. Hier kan ik samen met mijn Vader op verder gaan, en mag ik steeds meer ervaren dat ik Zijn geliefde dochter ben, gewoon met wat ik heb, kan en doe. Ik ben dankbaar dat ik deze stap genomen heb.’ 

Als die reacties lees dan maakt dat me dankbaar. Dankbaar dat ik acht weken, veertig dagen lang met mooie en waardevolle vrouwen heb mogen meewandelen. We begonnen bij het omarmen van je gevoelens van waardeloosheid en eindigden met het eren en danken van onze Maker, omdat we zo waardevol zijn in Zijn ogen en we onze talenten die Hij ons heeft gegeven, mogen inzetten voor Hem en de mensen om ons heen. Dankbaar ben ik ook omdat ik met een aantal deelnemers nog langer mag wandelen, tijdens (online) coach gesprekken.

Dankbaar ben ik dat ik dit mooie werk mag doen, niet voor mezelf, maar tot eer van mijn Maker. Om zo nog meer vrouwen te laten beseffen hoe waardevol ze zijn in Gods ogen, zodat ze steeds meer mogen zijn zoals Hij ze bedoelt heeft. Alle eer en dank aan Hem!

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant