dankbaar voor gezinsmoment over talent

dankbaar voor een gezinsmoment over talent

Het ontdekken van Gods plan met je leven, daar ging een tijdje terug op zondagmorgen de preek over. Mooi om te horen dat het bij het ontdekken van Gods plan met je leven het zo belangrijk is om dit in verbinding te doen. In verbinding met mensen om je heen. Tijdens de preek moest ik denken aan het lied ‘God heeft een plan met je leven, je bent hier met een doel. Geloof het diep van binnen, t is meer dan een gevoel.’ Dit lied bleef de hele dag wel in mijn hoofd hangen. S avonds na het avondeten hadden we weer een gezinsmoment. Het leek me wel mooi om aan te sluiten bij de preek van die morgen.

Daarom pakte ik vier vellen papier en tekende daarop een hart en schreef daarboven: God heeft een plan met je leven, jouw talenten gegeven. Het vel papier plakten we bij elkaar op de rug en we gingen voor elkaar talenten in het hart schrijven. Nadat we allemaal klaar waren met het opschrijven van elkaars talenten, mocht je je eigen talenten die de anderen hadden opgeschreven, voorlezen. Mooi om dit samen als gezin te doen en zo bezig te zijn met elkaars talenten. Nadat we dit hadden gedaan dansten we nog samen op drie nummers: God heeft een plan met je leven, Wereldplan van make some noise kids en tot slot het lied God heeft jou gemaakt van top tot teen.

Ja, God heeft jou gemaakt van top tot teen, iemand zoals jij, nee zo is er niet een, want je bent uniek, heel speciaal en bijzonder. Je bent nog mooier dan een wereldwonder.

Wauw, wat kan ik daar van genieten om samen te zingen en te dansen met onze meiden. Samen stil te staan bij hoe God ons allemaal gemaakt heeft. Zo verschillend en uniek.

Waardevolle momenten die me vullen met dankbaarheid. Dankbaar ben ik voor het gezin  dat God mij heeft gegeven. Dankbaar dat we dit samen mogen beleven. En door mogen praten over Gods plan met ons leven en welke talenten Hij ons heeft gegeven.

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant