een knipoog van Boven

dankbaar voor een knipoog van Boven

‘Tringggg.’ Zo dat was een harde bel. Onze jongste liep als eerste naar de voordeur en daar achteraan liep manlief. Maar er was niets te zien. Of toch wel? Er stond een plastic tas voor de deur van een bakker. Mmm, er zaten allemaal lekkere broodjes en koeken in. Van wie zouden we dat lekkers toch hebben gekregen? En hebben wij het wel gekregen of was het voor iemand anders bedoeld? Was het niet per ongeluk verkeerd bezorgd?

Er zat geen briefje bij en zo konden we niet iemand bedanken. Misschien gewoon maar God danken voor de lieve, gulle gever?

Ik zat die middag niet zo lekker in m’n vel, voelde me onzeker en had last van negatieve gedachten over mezelf. En ja ik weet dat God mij altijd ziet ook als ik me alleen of onzeker voel, maar soms is het zo fijn om gewoon even een bemoediging van iemand anders te ontvangen, daarom ging ik bidden ‘Heer wilt U geven dat ik me gezien voel.’

Zou deze lekkere verassing een antwoord op mijn gebed van die middag zijn en een knipoog van Boven? Ik zou het graag willen geloven, maar toch was er iets in mij dat het nog niet kan geloven. Zomaar een verassing van iemand zonder te weten van wie?
Ik voelde me wel een beetje een ongelovige Thomas, maar ik geloofde nog steeds niet dat de tas met lekkers voor ons was. Misschien nog maar wat vaker zeggen dank U Heer, voor deze lieve en lekkere verassing.

Herken jij dat? Dat jij je Maker om iets vraagt, en je krijgt het ook, maar eigenlijk geloof je het nog niet? Of vind je het moeilijk om iets te vragen? Verlang je er naar dat jij je gezien voelt door je Maker. Verlang je er naar om Zijn stem te verstaan? Zijn stem verstaan is niet altijd makkelijk, maar dat is iets wat je steeds meer mag leren. God spreekt soms ook tegen jou door andere mensen heen.

Zelf merkte ik dat het steeds meer tot me doordrong dat ik er gewoon van mocht gaan genieten. En op het moment dat ik dat ging doen, vertelde de lieve gulle gever dat hij het voor onze deur had neergezet. Zo kreeg dat nieuwsgierige in mij ook haar antwoord en kon ik naast God ook de gulle gever bedanken. Ik was dan dankbaar voor deze lekkere verassing voor ons gezin waar we samen heerlijk van hebben genoten, juist op een dag dat ik wel een bemoediging kon gebruiken.

Verlang jij er ook naar om verrast te worden door je Maker en door wat Hij tegen jou zeggen wil?  Geef je dan op voor de vijf daagse cursus, ik word stil en ontdek wat God wil.

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

2 reacties

  1. Mooi!! Ja mijn ervaring is ook, dat God echt bemoediging wil geven als je daarom vraagt. Je moet er alleen wel open voor staan om het te zien. Gaaf dat je een extra bevestiging kreeg en dat het inderdaad voor jullie was bedoeld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant