dankbaar waardevol en uniek 5 jaar

dankbaar Waardevol en Uniek 5 jaar

Dankbaar. Vandaag precies 5 jaar. Waardevol en Uniek. 5 jaar geleden verscheen mijn eerste blog bij Waardevol en Uniek. Ik weet het nog goed, wat vond ik dat spannend. ‘Ahhh, wat zouden ze er van vinden? Wat voor reacties zou ik krijgen?’

En nu vijf jaar later, wat heb ik veel blogs mogen schrijven. Mensen mogen bemoedigen met de woorden: Jij bent waardevol. Je bent geliefd. Je bent uniek. Niemand is als jij. Veel interviews ook mogen doen, wauw wat werd en word ik daar blij van, het luisteren naar het verhaal van de ander en ontdekken hoe God spreekt door mensen heen.

Mijn droom was vijf jaar geleden om naast het schrijven ook door coaching vrouwen te mogen bemoedigen en afgelopen week heb ik mijn eerste coachgesprek mogen voeren. Zo gaaf, nooit verwacht dat ik hier nu vijf jaar later zou staan. En dat maakt me dankbaar. Dankbaar voor de afgelopen vijf jaar. Al waren er ook genoeg periodes dat het niet altijd even makkelijk ging. Er was verdriet, onzekerheid en nog steeds heb ik soms last van belemmerende overtuigingen over mezelf. En toch…

Toch ben ik dankbaar. Ik heb namelijk mogen ervaren dat wanneer ik juist in moeilijke periodes leer kijken naar de waardevolle momenten die er dan ook zijn, dan maakt me dat dankbaar. Dat gaat niet vanzelf. Dat gaat met ups en downs, maar ik kan er voor kiezen om dankbaar te zijn. Hierover heb ik vorig jaar een boekje geschreven, een dankbaarheidsdagboekje. Omdat ik vandaag dankbaar ben en een 5 jarig jubileumfeestje vier, wil ik jou laten weten dat jij zo’n boekje kunt winnen. Bij een feestje horen cadeautjes toch? Als je laat weten waarom of voor wie jij dit boekje wilt winnen, door te reageren op dit bericht, dan maak ik op 29 mei, wanneer ik een ander feestje vier, de winnaar bekend.

Dankbaar voor 5 jaar. Waar ben jij vandaag dankbaar voor? 

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

4 reacties

  1. Wat een leuke actie .. nogmaals gefeliciteerd!! En wat mooi dat je al een begin hebt kunnen maken van je droom. Coaching, andere mensen mogen helpen, waar ze zelf vastlopen. Ik wens je daarin heel veel zegen.
    Dankbaar was ik vandaag dat ik weer mocht oppassen op onze lieve kleindochter. De dag in de week waar ik altijd erg naar uitkijk.
    Ik zou het boekje graag winnen voor mijzelf. . Om mij meer bewust te maken om dankbaar te zijn. En nu maar hard duimen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant