durf te leven

durf te leven

‘Leef met volle teugen. Durf te leven met de dag. Glimlach elke morgen, er is iets moois dat op je wacht.’

Het blijft zo’n mooi en inspirerend, maar vooral ook bemoedigend lied. Zo van, durf het maar. Durf maar te leven. Durf te gaan. Dit doet me denken aan het boek ‘durf te gaan’ van Marion Lubke, waarin zij schrijft over hooggevoeligheid. Wat veel herkenning lees ik in het boek en wat een prachtige opdrachten, om het echt op je te laten inwerken.

Durf te gaan. Durf ik echt te gaan? In september ben ik gestart met een coachopleiding bij Groundwork. Wat vond ik het spannend, die eerste lesdag, maar ook wel die lessen daarna maar wat had en heb ik er ook veel zin in.

Vlak voor de eerste lesdag kreeg ik een aantal keer de tekst ‘meisje, sta op!’ Alsof God tegen mij en het kleine meisje in mij zei: Ga maar, Ik ga met je mee. Zo mooi en zo bemoedigend, juist in die periode waarin ik onzeker was, maar er tegelijk ook veel zin in had. En naar aanleiding van deze Bijbeltekst schreef ik dit gedicht:

Lieve dochter,

Ik ben bij jou, altijd.
Ik laat je nooit alleen.
Kom maar met je onzekerheid.
Ik ben altijd om je heen.

Ik geef je nieuwe kracht,
als je alles bij me neerlegt
en het van Mij verwacht,
onthou maar wat Ik eerder heb gezegd:

Meisje, sta op. Ga maar.
Ik ga met je mee, sta altijd voor je klaar!

Ja, ik leg mijn leven in Uw handen Heer
en verlang steeds meer en meer,
om dicht bij U te zijn,
daar is het leven goed en fijn.
Dan is er geen onzekerheid,
omdat U mij heeft bevrijd!

Ik kies er voor te vertrouwen op U
en wil leven met volle teugen in het nu.

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant