een liefdevol nieuw seizoen

een liefdevol nieuw seizoen

Een liefdevol nieuw seizoen wens ik jou toe, waarin je leert om te laten zijn wat er is en jezelf en je emoties niet veroordeelt.

Vorige week deelde ik een blog over de kracht van het delen van jouw verhaal. Vandaag kun je een blog lezen over het verhaal achter de totstandkoming van deze nieuwe website.

Op moment dat de ontwerpster begin dit jaar mij het ontwerp van de nieuwe website liet zien, dacht ik ‘wauw’ dat gaat een prachtige website worden. Steeds opnieuw pakte ik het ontwerp er bij en als ik er naar keek werd ik er helemaal blij van.

Niet lang daarna begon de websitebouwer aan het maken van de website. Hij gaf wel aan dat hij er niet heel veel tijd voor had, maar dat het hem waarschijnlijk wel ging lukken. Ik hoopte dat de nieuwe website eind april met koningsdag klaar zou zijn, dat vond ik wel een mooi moment passend bij het dragen van je kroon. Maar helaas, de website was nog niet klaar… Eind mei leek me ook wel een mooi moment, rond mijn 40ste verjaardag. Tenslotte was het dan ook zeven jaar geleden dat ik begon met blogs schrijven voor Waardevol en Uniek. Maar helaas ook toen was de website nog niet klaar.

Begin juni deelde ik een berichtje op social media dat mijn website bijna klaar zou zijn, maar helaas niets was minder waar. Ik was zelfs weer helemaal terug bij af. Er moesten nog zoveel aanpassingen gedaan worden en de websitebouwer had steeds minder tijd, daarom besloot hij de opdracht terug te geven.

Wat baalde ik er van, wat was ik teleurgesteld, gefrustreerd en boos… vijf maanden later en nog steeds geen nieuwe website. Van het blije verwachtingsvolle gevoel begin dit jaar was nog weinig over. Toch wilde ik me niet laten kennen en wilde ik direct op zoek naar oplossingen.

Maar ik merkte bij mezelf dat het me niet lukte, de rek was er even uit. Ik wilde gewoon balen en niet direct op zoek naar oplossingen. Toch was er iets in mij dat vond dat ik me niet zo moest aanstellen, het was maar een website hoor. Ik moest het niet zo groot maken. Dat kritische in mij vond dat ik gewoon op zoek moest naar oplossingen en vooral niet te lang stil moest staan bij mijn teleurstelling. En doordat ik bijna geen ruimte gaf aan mijn gevoel, bleef ik juist langer hangen in mijn teleurstelling en frustratie. Op moment dat ik me hier bewust van werd en weer merkte dat ik liefdevol naar mezelf kon zijn en mijn frustraties en teleurstelling er wel mochten zijn, ervaarde ik direct al weer meer rust en ruimte.

En dat is wat ik jou ook gun, dat je teleurstellingen en frustraties er mogen zijn en dat je ze niet langer wegstopt. Op moment dat je emoties er niet mogen zijn, worden ze alleen maar meer op de voorgrond aanwezig. Ik gun jou dat je liefdevol leert zijn naar jezelf en je daardoor meer rust en ruimte gaat ervaren.

Zelf merkte ik nadat ik het een tijdje los had gelaten, en na een goed gesprek met de websitebouwer over wat we er allebei van hadden geleerd, ik weer vol goede moed er mee aan de slag kon. En nu is het eindelijk zover. In de zomerperiode heeft iemand anders voor mij de nieuwe website alsnog gemaakt. En wat ben ik dankbaar voor deze nieuwe website. Het heeft een tijd geduurd voordat ik die met jullie kon delen, maar nu ik het kan delen, wil ik dat dan ook graag doen. Een nieuwe website aan het begin van een nieuw seizoen.

Ik wens jou een liefdevol nieuw seizoen waarin je met vallen en opstaan leert om liefdevol te zijn naar jezelf en dat al je emoties er mogen zijn, zodat jij ook meer rust en ruimte gaat ervaren! Jij mag groeien in het besef hoe waardevol jij bent, en liefdevol naar jezelf zijn en je kroon dragen, en zo jouw plek innemen.

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant