een verwachtingsvol 2023

een verwachtingsvol 2023

Een nieuw jaar. 2023. Ik wens jou een verwachtingsvol 2023! Verwachtingsvol. Wat verwacht jij van het nieuwe jaar? Of verwacht je er niet zoveel van?

Ik verwacht veel van het nieuwe jaar. Dat de Heilige Geest mooie dingen gaat doen in de levens van de vrouwen die ik mag coachen in mijn praktijk. Maar ook dat de Heilige Geest veel gaat doen in mijn eigen leven.

Verandering begint met een verwachting. Als je al niets verwacht, dan verandert er ook niets.

Ik wil me in het komende jaar nog meer laten leiden door de Heilige Geest. Vol verwondering, verwachtingsvol het van mijn Maker verwachten. Vol verwachting opzien. En echt de tijd nemen om voordat ik iets ga doen eerst naar mijn Maker te gaan en Hem te vragen om me te laten zien wat Hij wil dat ik doe en wat Hij in mijn hart gelegd heeft.

Naast het van God verwachten, me laten leiden door de Heilige Geest, wil ik zelf een eerste stap zetten. Door iedere dag te beginnen met het uitspreken ‘ik verwacht het van U Heer, ik kijk vol verwachting uit wat U vandaag gaat doen’. Leid me Heilige Geest en laat me zien wat ik vandaag mag doen en het dan ook gaan doen. Niet alleen vragen, maar ook zelf een eerste stap zetten.

Ik heb in het afgelopen jaar geleerd dat wanneer ik in beweging kom God hele mooie dingen gaat doen, maar daarvoor is het wel nodig dat ik zelf een eerste stap zet. Ook op de momenten dat het anders gaat dan ik had gehoopt. De dingen gebeuren niet altijd zoals ik het wil of op het moment dat ik het wil, maar op Zijn manier en op Zijn tijd. En dan is het vaak nog mooier dan ik het zelf had verwacht.

Verwachtingsvol uitzien, hierbij moet ik denken aan het lied verwachten, die ik graag aan het begin van het nieuwe jaar met jou deel en waarmee ik jou wil bemoedigen.

Ik zie uit naar de Heer, ik zie uit naar de Heer, mijn ziel ziet uit naar Hem en verlangt naar Zijn Woord. Wij verwachten vol verlangen de Heer. Hij is onze hulp en ons schild.

We mogen verwachtingsvol uitzien naar onze Heer, Hij is onze hulp en ons schild. We hoeven de dingen niet in eigen kracht te doen, maar we mogen verwachtingsvol en vol vertrouwen het nieuwe jaar ingaan.

Ik wens jou een verwachtingsvol 2023! Waarin je steeds meer mag beseffen hoe waardevol jij bent en jij als geliefde Koningsdochter jouw kroon gaat dragen. Niet in eigen kracht, maar in de kracht van de Heilige Geest.

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant