genieten van God

genieten van God

‘De ultieme roeping op het leven van elke gelovige is: te genieten van God. We zijn geroepen om te genieten van de Vader want Hij is leven, en we kunnen niet werkelijk van het leven genieten als we niet van God genieten. Soms genieten we niet van Gods aanwezigheid omdat we helemaal verwikkeld zijn geraakt om Hem te dienen, te ontdekken welke gaven we hebben, en besteden we al onze tijd om in onze bediening te werken. We moeten voorzichtig zijn als we beginnen trots te worden op onszelf vanwege alle dingen die we doen. Dat is niet Gods bedoeling. Als onze Vader, wil Hij gewoon dat we Hem kennen en van Hem genieten.’

Inspirerende woorden van Joyce Meyer. De zomervakantie staat alweer bijna voor de deur, met uitstek een periode om extra te genieten. Uit te rusten van je werk, of datgene wat je doet voor de kerk.
Mooi om te lezen dat genieten een opdracht is van God. We mogen genieten van datgene wat God ons geeft, maar ook van Hem zelf. Dat kan zijn genieten tijdens een vakantieperiode, maar ook genieten vandaag tijdens je werk. Het zijn die kleine momenten, een glimlach van een klant. Of een goed gesprek met je collega. Genieten van de zon tijdens je lunchpauze of onderweg naar je werk. Door al die waardevolle genietmomenten heen mag je je Schepper zien, je Hemelse Vader. Genieten van de mensen die Hij op jouw pad brengt. Genieten van de prachtige natuur die Hij geschapen heeft. Genieten van Zijn aanwezigheid. Zijn vreugde, Zijn vrede, Zijn rust mogen ervaren. De dag beginnen door te genieten en te beseffen dat Hij bij je is, hoe je dag ook al zal zijn.

Genieten van het goede dat Hij je heeft gegeven.
Genieten van de Schepper van het leven.

Genieten van Zijn aanwezigheid.
Genieten dat geeft echte vrijheid.


  

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

 • je waardevol en krachtig gaat voelen
 • meer vreugde en energie ervaart
 • goed voor jezelf leert zorgen
 • ruimte durft te geven aan je emoties
 • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

4 reacties

  1. Ik zal voor je bidden, ik gun het je zo, en jouw hemelse Papa ook. Hij heeft jou zo mooi gemaakt, dat je mag genieten van wat Hij in jou heeft gelegd en mag genieten door gewoon dicht bij Hem te zijn, maar dat laatste doe je volgens mij al, als ik je blogs zo lees.

   1. Klopt maar ik heb nog enorm de neiging om vanuit gehoorzaamheid te leven.
    Ik hoorde laatst in een preek zeggen dat God meer verlangt naar dat wij Hem als persoon kennen, dan om Zijn wil te zoeken om die te doen. Dat kwam best binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant