Gods liefdesbrief voor jou

Gods liefdesbrief voor jou

Lieve dochter,

Nog voordat je bestond kende ik jouw naam. Ik zag je elk moment en telde elke traan. Ik heb je lief, je bent geliefd, al sinds de grondvesting van de wereld. Ik heb je bij je naam geroepen, je bent van Mij. Je bent zo kostbaar in Mijn ogen, zo waardevol en ik houd zoveel van jou!

Je hoeft niet bang te zijn, want Ik ben bij je. Ik heb je gemaakt zoals je bent. Je bent precies goed zoals je bent, maar Ik ben nog niet klaar met jou en zal je nog veel mooier maken.

Ik heb je in Mijn handpalm gegrift. Je hoeft niet bang te zijn, want Ik ben bij je. Wees niet bang, want Ik ben je God. Ik zal je sterken. Ik zal je helpen. Ik zal je steunen met Mijn onoverwinnelijke rechterhand. Ik heb je niet een geest van lafhartigheid gegeven, maar een geest van kracht, liefde en bezonnenheid.

Ga dus de weg van de liefde, als Mijn geliefde dochter. Ik heb jou zo lief, dat Ik mijn zoon gaf voor jou.

Toen jij geboren werd was ik vol blijdschap. En nog steeds ben ik zo blij met jou. Ik wil dat je (weer) gaat stralen, dansen, en juichen. Stralen als Mijn geliefde. Schitteren op de plek die ik jou heb gegeven.

Ik hou van je, zoals niemand anders dat kan. Kijk maar naar het kruis van Mijn zoon, daar zie je hoeveel ik van jou hou.

Vul je steeds opnieuw met Mijn liefde. Laat Mijn liefde in je stromen, zodat je weer in verbinding met Mij en je zelf kunt komen. Laat Mijn liefde in je stromen, zodat Ik je kan helen gaan en je in Mijn liefde geworteld kunt staan.

Ik ben met Mijn liefde altijd om je heen, Ik laat je nooit alleen.

Je bent een parel in Mijn ogen. Ik ben met jou bewogen.

Onthoud maar Mijn geliefd kind,

dat ik ontzettend veel van je houd

en je waardevol vindt!

                                                                                                                                                             Je hemelse Papa

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant