Gods plan voor je leven op een briefje uit de hemel

Gods plan voor jouw leven op een briefje

‘Je mag ontdekken wat God met jouw leven wil. God wil dat we in Zijn plan voor ons leven stappen. Hij moet de regisseur van je leven zijn, niet alleen maar een rol spelen. Jij zit niet op de bestuurders stoel, maar God zit daar. God heeft plannen en nodigt mensen uit om in Zijn plan te komen. Niet andersom. Gods plan verloopt niet altijd zoals wij hopen. God spoelt geen banden terug, maar laat wel alle dingen meewerken ten goede. Hij wil je vergeven. Hij wil je troosten. Hij wil je gebroken dromen weer heel maken!’

Wauw, inspirerende en bemoedigende woorden van Jan Pool tijdens een Mozaïek livestream. Hoe is dit eigenlijk voor mij? Hoe ben ik hier mee bezig? Ben ik bezig met mijn eigen plannen en bid ik vervolgens Heer wilt U mijn plannen zegenen? Of ga ik naar mijn Maker en vraag ik Hem, Heer wilt U me laten zien wat Uw plan is en wat ik mag doen in Uw plan? Wat hebben we vaak de neiging om enthousiast met onze eigen plannen bezig te gaan en dat is ook mooi, we mogen ook onze eigen plannen maken, maar het is wel goed om te realiseren, is dit ook Gods plan voor mijn leven? Maar hoe kom je daar achter? Dat is best wel een uitdaging, je krijgt daar namelijk niet altijd antwoord op. Mooi wat Carianne Ros hier ook over schrijft in haar boek Stralen voor je Schepper.

‘Wat zou het makkelijk zijn als God ieder van ons een uniek briefje uit de hemel zou sturen met daarop precies alle gegevens van Zijn plan voor ons leven. Helaas krijgen we dat niet. En toch zijn er soms momenten waarop je ineens lijkt te weten: dit is wat ik moet doen. Het is niet perse beredeneerbaar, het is niet logisch, maar het is een diep weten van binnen en je kunt er gewoon niet om heen. Jezus wil dat we alles wat Hij ons eerst gegeven heeft, in Zijn handen leggen. Zo kan Hij het gebruiken voor Zijn Koninkrijk en zit je er zelf niet te veel aan vast.’

Ja, zo’n briefje zou soms wel fijn zijn. Al zijn er zoveel manieren om te horen wat God tegen jou wil, maar daar moet je wel open voor leren staan. Verlang jij er naar om Zijn plan voor jouw leven ook echt daadwerkelijk te gaan leven? Wil jij leren Zijn stem te verstaan? Om in de stilte naar Hem te leren luisteren en Hem liefdevol tot jou te horen fluisteren? Wil jij datgene wat Hij jou heeft gegeven gebruiken om tot eer van Hem te leven? Maar vind je het nog lastig om stil te worden en te ontdekken wat Hij voor jou wil? Geef je dan op voor de vijf daagse cursus ik word stil en ontdek wat God wil.

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant