Gods zegen voor jou

Gods zegen voor jou

‘Heere zegen dit eten om Jezus wil amen’ Een kort gebedje die onze meiden soms bidden. Onze oudste dochter bidt ‘s ochtends vaak voor het ontbijt en steeds vaker bidt ze niet meer alleen dit standaard gebed, maar vraagt ze God specifiek om een zegen voor de dingen die we allemaal die dag gaan doen. Dan vraagt ze of Hij bij ons wil zijn. Ik vind het mooi om te zien dat ze daar dan de tijd voor neemt en zo specifiek bidt en vraagt  om een zegen over de komende dag. Dat maakt me dankbaar.

Hoe begin jij de dag? Vraag je God ook om een zegen over je dag? God wil jou zegenen als je Hem hier om vraagt en met open handen naar Hem toekomt.

God zegent jou. Hij zegent jou met de talenten die jij hebt. Die heb je niet van jezelf, maar heeft Hij in jou gelegd. Hij zegent jou met de mensen om je heen. Het is niet vanzelfsprekend dat je die mensen om je heen hebt. God zegent jou. Hij geeft je een baan. God zegent jou. Hij geeft jou een mooie plek om te wonen. God zegent jou. Hij geeft je…. Ja vul maar in. Waarin zegent God jou?

Zie je ook dat God jou zegent? Of vind je de dingen vanzelfsprekend?

Aan het einde van de dag wanneer ik onze meiden naar bed breng, dan bid ik samen  met ze. Mooi om zo de dag te beginnen en eindigen met een gebed om zegen en nabijheid. De ene keer bidden we het standaard gebed ‘ik ga slapen ik ben moe, Heere dek mij lekker toe, met Uw liefde warm en zacht en bewaar mij deze nacht.’ Een andere keer bidden we specifiek voor bepaalde dingen. Soms zegen ik de meiden nadat ze hebben gebeden. ‘Ik wil jou zegenen in de naam van God de Vader, die met zijn Papa armen om jou heen is en jou wil dragen op de momenten dat je de dingen moeilijk vind. Ik wil jou zegenen in de naam van Jezus, die altijd bij jou is en jou nooit alleen laat. Ik wil jou zegenen in de naam van de Heilige Geest, die jou zijn rust en vrede geeft, zodat je nu lekker mag gaan slapen. Zo wil ik jou zegenen, zodat je morgen ook weer tot zegen mag zijn voor de mensen om jou heen.’ Ik merk dat het mij zelf ook rust geeft wanneer ik deze woorden naar hen toe hardop uitspreek.

Een tijdje terug bad ik samen met mijn man en voelde ik echt alsof Jezus Zijn handen op mij legde en mij tijdens het gebed zegende, zo liefdevol en zo warm voelde dat. God wil jou ook zegenen! Ga jij naar Hem, luister je naar Zijn liefdevolle  en zegende stem?

Gods liefde draagt jou.
Zijn hand beschermt jou
waar je ook bent of zal gaan.
Ontvang Gods zegen
over je leven:
Vrede voor jou in zijn naam!

Gods zegen voor jou in de naam van Jezus:
zijn vrede rust op jou.
De Heilige Geest in de naam van Jezus,
vervult, beschermt en zegent jou.

Ga met Gods vrede.
Deel in zijn zegen.
Leef uit zijn volheid en kracht.
Durf te geloven.
Blijf op hem hopen:
leef je geloof elke dag!

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant