goede voornemens of echt veranderen

goede voornemens of echt willen veranderen

Had jij of heb jij goede voornemens voor 2021? Wil je meer gaan sporten, wil je afvallen of je meer in balans zijn en niet maar achter elkaar doorrennen, niet even dit en even dat, maar echt leven?

Of ben je niet zo van de goede voornemens? Mogelijk herken jij je wel in het volgende: dat je na afloop van een gesprek of een ontmoeting met iemand denkt had ik nu maar dit of dat gezegd of gedaan, maar nee ik doe juist datgene wat ik niet wil.

Ik wil graag zelfverzekerd overkomen, maar zo voel ik me niet. Of ik wil graag liefdevol reageren, maar ik reageer veroordelend.
Ik wil me graag rustig voelen en niet zo vaak beren op de weg zien, maar het lukt me niet.
Ik wil zo graag in balans zijn, maar er hoeft maar iets te gebeuren of ik ben alweer van slag. Of vul maar in.. verlang jij dat je soms anders reageert, maar lukt het je maar niet?
Er is iets in jou, dat graag rustig reageert, maar tegelijkertijd ook iets in jou dat de neiging heeft om verongelukt te reageren? Of er is iets in jou dat zo graag jezelf meer wilt laten zien, maar tegelijkertijd ook iets dat denkt, doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg.

Herken jij dit? Dat je zo graag iets anders wilt dan datgene wat je doet? En je steeds opnieuw aan het begin van een jaar weer nieuwe voornemens hebt, maar ze na een paar weken alweer verslappen en datgene wat je zo graag wilt niet lukt?

Dan wil ik jou uitdagen om liefdevol te zijn naar jezelf en na te gaan waardoor het niet lukt wat jij je voorgenomen hebt. Mogelijk kun je wel een klein stapje zetten en kijken naar wat je wel lukt. Wil je graag aan de slag met iets wat je al langere tijd belemmert, en wat je graag wilt veranderen? Neem dan contact met me op voor een (online) kennismakingsgesprek om te kijken wat ik voor jou hierin zou kunnen betekenen. Zodat het niet alleen blijft bij goede voornemens, maar er ook echt daadwerkelijk iets gaat veranderen. 

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant