niet goed genoeg

niet goed genoeg

Het verhaal begint op een dag in de voorjaarsvakantie in februari 2015. Mijn man en ik zitten samen met een groep mensen in de aula van een school en kijken vol verwachting naar wat er voor ons op het podium gaat gebeuren.

‘Ik ben niet goed genoeg, ik ben niet goed genoeg’ hoor ik een stem zeggen. Ik slik. En slik nog een keer. Dan komen er een paar traantjes die ik snel wegveeg.

Dan gaan we in kleine groepjes uiteen om oefeningen te doen. Nu vlak achter mij hoor ik weer die stem: ‘je bent niet goed genoeg, je bent niet goed genoeg’. Ik breek. De tranen zijn niet meer te stoppen. Ik laat ze stromen en naar buiten komen. Nog na snikkend doe ik nogmaals de oefening. ‘Je bent niet goed…’ ik laat de stem niet uitspreken en schreeuw: ‘STOP, ik ben wel goed genoeg. Ik mag er ZIJN! Alles van mij mag er ZIJN!’

Dat moment, die dag, dat weekend van Groundwork is het begin geweest van een acceptatieproces met vallen en opstaan. Een proces waarin ik steeds meer leer dat ik mag zijn zoals ik ben. Wat heb ik veel geleerd over mezelf, over wanneer ik die stem voor het eerst hoorde en wanneer ik nu nog gevoelig ben voor die stem.

Gelukkig hoor ik steeds vaker een liefdevolle stem die tegen me fluistert:
Je bent wel goed genoeg!
Je bent een parel.
Je bent een wonder.
Je bent bijzonder.
Je bent waardevol!

Mijn geliefde dochter!

Ik zie jou en hou van jou.

Om die fluistering van mijn hemelse Papa te verstaan is het belangrijk om weerstand te bieden tegen de leugens. Gelukkig hoef ik dat niet zelf te doen,
maar in de kracht van Zijn Naam. Hij geeft me steeds opnieuw de kracht om in Zijn waarheid te staan.
Ik mag Zijn liefde door me heen laten stromen, om tot mijn bestemming te komen. Als Zijn geliefd kind en in het besef dat Hij me waardevol vindt.Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant