hoopvolle toekomst

hoopvolle toekomst

Normaal gesproken kun je op oudejaarsdag een terugblik lezen, maar vandaag wil ik op oudejaarsdag vooruitkijken. Wat zal het nieuwe jaar mij brengen?

Hoe zal het gaan met ons gezin? Hoe zal het gaan met mij persoonlijk? Hoe zal het gaan met mijn studie? Welke dingen zal God het komende jaar voor mij in petto hebben?

Ik ben heel benieuwd welke mooie dingen er op mijn pad zullen komen. Al zullen er ook teleurstellingen en moeilijke dingen of periodes zijn. Toch mag ik ook die periodes vol hoop tegemoet gaan.

Hoe kijk jij voor uit naar het nieuwe jaar?

God belooft ons een hoopvolle toekomst. Hij belooft niet alleen een hoopvolle toekomst, maar geeft ook nu in dit leven al hoop. Sarianne schrijft hierover in met Liefde en lef.

‘Soms heb je veel geduld nodig om je hoop vervuld te zien worden. Hopen is wachten. Hopen is je wanhoop onder ogen zien zonder je hoop te verliezen. Hopen is goed luisteren of je voetstappen in de verte hoort. Soms hoor je niks, maar dan is het de kunst om waakzaam te blijven en je niet te laten ontmoedigen of onverschillig te worden. Als je blijft vertrouwen op de almacht van God, dan is er altijd hoop voor jouw situaties.’

Hopen heeft alles te maken met vertrouwen. Vertrouwen op God, dat Hij met je meegaat hoe het jaar ook zal zijn. Mooi dat ik het jaar 2019 mocht beginnen met mijn vertrouwen op Hem uitspreken in de blogs die ik in januari schreef en nu mag afsluiten met hoop.

Kijk jij ook hoopvol uit naar 2020?

Ik wens je een fijne jaarwisseling en een hoopvol 2020!

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant