je laten omarmen door Jezus geeft rust

Je laten omarmen door Jezus geeft rust


Omarmen geef rust. Omarmen. Accepteren. Het is wat het is. Niet passief en reactief, maar realistisch. Dit is wat het is en ik heb er geen invloed op. Wat zijn er eigenlijk veel dingen waar ik geen invloed op heb, maar waar ik me wel druk over kan maken.
In de afgelopen periode heb ik ervaren dat ik juist weer datgene waar ik geen invloed op heb losliet, dit me echt rust en vrede gaf. Ik hoorde de volgende woorden van Wim Hoddenbagh tijdens een live stream van Mozaïek 0318 ‘laat los en ontvang van Jezus. Hij voorziet. Zonder Hem kun je niet. Ook al kun je Hem door de mist niet altijd zien, luister wel naar Zijn Woord. Je mag uitrusten bij Jezus. Hij is Immanuel, Hij is dicht bij, ook al zie je Hem niet of voel je Hem niet, Hij is er wel. Geen dal is te diep of Jezus ging er dwars door heen.’

Ik weet nog dat ik die avond er voor en zelfs de ochtend dat ik die zondagochtend wakker werd me erg onrustig voelde, ik wilde het weer te veel zelf doen, wilde de dingen onder controle hebben. Ik hoorde het ook als ik mezelf hoorde praten ‘ik moet nog dit en ik moet nog dat, het lukt me allemaal niet… hoe moet ik het doen?’ En wat voelde het dan ook bevrijdend om juist dan te horen ‘laat los, kom tot rust bij Mij.’ Wauw, na mijn spanning los te laten en te huilen bij het lied ‘aan uw voeten Heer’ En het lied ‘Jezus ik wil heel dicht bij U komen, in Uw nabijheid wil k zijn. Heel dicht bij U voel k Uw liefde stromen, U maakt mij heilig en rein.’

Het moment van het zingen van die liederen en die woorden echt tot me laten doordringen voelde echt alsof Jezus mij weer omarmde. Zo fijn en goed om dicht bij Hem te zijn, aan Zijn voeten.

Me laten omarmen geeft rust. Laat jij je ook door Hem omarmen? Ga je naar Hem met je onrust? Luister maar naar Zijn stem: Kom tot Mij als je vermoeid en belast bent! Ik geef jouw rust! 

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant