tot rust komen bij je Schepper in Zijn schepping

kijk op en laat los

Wat heb ik een heerlijke zomerperiode gehad samen met man en kids, we hebben veel gefietst, gewandeld en gepicknickt. Tijdens een van die momenten zat ik heerlijk aan de IJssel. Ik staarde voor me uit over het water en keek naar de lucht. Terwijl ik daar zo zat en tot rust kwam in de natuur moest ik ineens denken aan het lied dat ik die ochtend had gehoord. ‘Kijk op, laat los, vertrouw op Hem’. Toen ik dat lied luisterde kwamen die woorden al zo binnen en nu dus weer.

Kijk op. Laat los. Vertrouw op Hem. Kijk op. Kijk omhoog. Naar de lucht, naar de wolken. Wat hebben we toch een oneindig grote God. Als ik daar aan denk dan maakt dat me klein. Laat los. Ik mag loslaten wat me bezighoudt. Ik ben voor de vakantie bezig geweest met een heel leuk project. Op moment dat ik er mee bezig was vond ik het echt helemaal leuk, maar nu het klaar is denk ik soms en nu? Hoe zal het gaan als ik het ga promoten?

Laat los. Ja, ik mag het loslaten. Ik mag gewoon datgene doen wat God in mijn hart legt en het vervolgens weer los laten en het in Zijn hand leggen. Vertrouw op Hem. Ik mag op mijn Maker vertrouwen. Hoe het zal gaan mag ik aan Hem overlaten. Dit geldt ook voor het starten van mijn eigen coachpraktijk. Ik begin nu aan het tweede jaar van mijn studie en tijdens dit tweede jaar zal ik nog meer cliënten gaan coachen. Daar heb ik echt zin in, maar vind het tegelijk ook spannend. En als ik klaar ben met mijn studie wil ik gaan starten met mijn eigen praktijk. Ook daar heb ik super veel zin in en vind het echt heel leuk om met de voorbereidingen daarvan bezig te zijn, maar tegelijk ook spannend. Ook daarbij stel ik me zelf de vraag ‘hoe zal het gaan?’

Kijk op. Laat los. Vertrouw op Hem.

Kijk op, het gaat niet om mij. Het gaat om mijn Maker. Het gaat om God, ik ben niet op aarde voor mezelf, maar om Hem groot te maken, mijn talenten te gebruiken tot eer van Hem. Kijk op. Kijk omhoog. Omhoog naar de lucht en de wolken. Omhoog naar de regenboog, een teken van trouw. Waarmee Hij tegen jou zegt ‘Ik ben bij jou’.

Hoe is jouw vakantieperiode geweest? Is het gelukt om dat wat je bezighield een beetje los te laten? Heb je weer nieuwe energie op kunnen doen voor het komende seizoen. Aan het begin van het nieuwe seizoen wil ik tegen jou zeggen:

Kijk op. Laat los. Vertrouw op Hem.

Nee, dat is niet makkelijk, loslaten en vertrouwen, zeker niet als het iets heftigs is. Maar God blijft altijd trouw, en is altijd te vertrouwen, ook al begrijp je het niet of ben je bang voor de toekomst en maak je je zorgen. Wanneer je alles bij Hem neerlegt, geeft Hij jou rust. Zo mag je dan tot rust komen bij je Maker en vanuit die rust mag je het komende seizoen aan de slag gaan!

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant