kleuren inspireren

Heb jij de afgelopen zomerperiode ook zo genoten van de natuur? Prachtig he, hoe onze Schepper alles geschapen heeft. Een adembenemende zonsondergang. Hollandse luchten, met witte wolken, en prachtige blauwe luchten. Het gele graan en het prachtige groen van struiken en bomen. Het diepblauwe water van de zee, afstekend tegen de witte schuimkoppen van de golven. De asgrauwe wolken tijdens een onweersbui en de felle kleuren van een bliksemflits. Wat kan ik genieten van de schepping die God geschapen heeft en dan vooral hoe prachtig Hij al die verschillende kleuren in de schepping op elkaar heeft afgestemd, of juist een groot contrast met elkaar laat vormen.  Een ware schilder en kunstenaar is onze Schepper, en wat heeft Hij ontelbaar veel kleuren op Zijn kleurenpallet. Dit kun je zien in Zijn schepping, maar ook in mensen. Wat heeft Hij ons allemaal verschillend geschapen. Ieder mens is uniek en we mogen onze eigen kleurencombinaties aan de wereld laten zien. Onze talenten en onze gaven.

Ja, ik geniet echt van met kleur bezig zijn en als ik dan kijk naar de vernieuwde website kleuren, dan word ik daar blij van. Zo mooi om dat te mogen ontwerpen, precies die kleuren te gebruiken, die bij elkaar passen, maar ook iets zeggen. Het donkerblauwe koningsblauw. Koningsblauw. We zijn kinderen van de Koning. Donkerblauw staat ook voor sterkte en kracht. Als wij ons kwetsbaar of onzeker voelen, mogen we denken aan Zijn kracht. Hij geeft ons steeds nieuwe kracht, wanneer we naar Hem toegaan. Hij kijkt naar ons met liefdevolle ogen. En we mogen leren door Zijn liefdevolle ogen naar onszelf te kijken. Een gouden oog en een gouden rand. Goud staat voor waardigheid, de eerste plaats. We mogen onze plek innemen en waardigheid uitstralen, omdat we Zijn geliefde kinderen zijn. We zijn waardevol. Een parel in Gods ogen. Hij is met ons bewogen. Onze parels ontstaan door moeilijke dingen, maar juist dan is Hij bij ons.

Donkerblauw en goud, om steeds opnieuw te beseffen hoeveel Hij van ons houdt. Maar ook de witte letters. Wit, de kleur van reinheid en heelheid. We mogen ons laten helen door Hem. Luisteren naar Zijn stem:
Je bent zo kostbaar in Mijn ogen.
Zo waardevol, Ik ben met jou bewogen.
Kom maar bij Mij
Ik maak jou vrij,
van wat jou klein houdt
Je bent meer waard
dan het duurste goud.

Wauw, wat kunnen kleuren mij inspireren. En zo wil ik het komende seizoen weer vol inspiratie aan de slag gaan. Wat inspireert jou?

Met een nieuwe look en nieuwe kleuren op mijn website wil ik ook iets anders nieuws met je delen, waar ik de afgelopen periode druk mee ben geweest. Namelijk een online 40 dagen challenge met als onderwerp: Ik ben waardevol. Klik hier voor het promotiefilmpje of kijk hier voor meer informatie om je aan te melden.

Wat zijn jouw plannen voor het komende seizoen? Ik wens je een kleurrijk en waardevol nieuw seizoen toe, met veel inspiratie en waardevolle momenten dichtbij je Maker! 

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

2 reacties

    1. Wat fijn dat jij je hebt ingeschreven, ik zie er naar uit om samen de 40 dagen aan de slag te gaan! En ja het blijft steeds opnieuw een uitdaging om kwetsbaar te zijn en dicht bij jezelf te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant