wie je bent in Christus

liefde geven

God heeft eerst ons liefgehad, en vanuit Zijn liefde mogen we voor Hem en andere mensen leven. Gevuld met Zijn liefde mogen wij op weg gaan, achter Hem aan.

Zegen ons, waar we hoop en liefde geven.

Liefde geven, hoe doe jij dat?

Je hoort steeds vaker, je kunt pas liefde geven, als jij eerst jezelf liefhebt. En ja, ik weet dat je pas kunt uitdelen van datgene wat je zelf van God hebt gekregen. Maar is dan niet de valkuil dat je te veel bij je zelf blijft hangen, dat je Gods liefde alleen voor je zelf houdt?

We mogen steeds opnieuw beseffen dat we Gods geliefde kinderen zijn, dat we waardevol zijn in Zijn ogen. Hij is met ons bewogen. Maar juist omdat Hij zoveel van ons houdt en Hij ons Zijn liefde heeft gegeven door Zijn zoon naar deze aarde te sturen uit liefde voor ons, mogen we Zijn liefde niet voor ons zelf houden, maar mogen we het uit delen aan de mensen om ons heen.

Alzo lief had God de wereld, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gaf. Er staat wereld, God heeft de wereld lief. God heeft niet alleen jou lief. Hij heeft alle mensen lief. Hij houdt van alle mensen.

Zullen we samen de wereld een stukje mooier maken? Niet in eigen kracht door onze eigen liefde, want als het aan ons ligt, dan komt er van de liefde naar andere mensen niet zoveel terecht. Nee, we mogen ons steeds opnieuw laten vullen met Zijn liefde.

Laat Uw liefde door mij heen naar de ander stromen!

Iedere dag opnieuw beginnen bij Hem, luisteren naar Zijn stem: ‘Ik heb de wereld zo lief, je mag gevuld met Mijn liefde op weg gaan en echt naast de ander staan. Door een luisterend oor, of een ander lief gebaar, zo maak je Mijn liefde waar.’

We mogen Zijn liefde aan de ander geven en zo ons leven ten volle in verbinding met Hem en de ander leven.

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant