november maand van de dankbaarheid

november maand van de dankbaarheid

Aan het begin van een nieuwe maand weer een nieuw thema, deze maand is het thema dankbaarheid. Woensdag 6 november is het dankdag voor gewas en arbeid en donderdag 28 november is het Thanksgiving. Beide dagen sta je stil bij waar je dankbaar voor bent.

Dankbaar zijn. Dat is niet altijd makkelijk. Zeker niet als je in een moeilijke periode zit of als je moeilijke dingen meemaakt. Op moment betrap ik mijzelf er op dat ik weer veel beren op de weg zie of me snel zorgen maak. En ja, ik weet wel dat ik me geen zorgen hoef te maken voor morgen, maar toch doe ik het.

Een tijdje terug las ik de quote ‘dankbaarheid en je zorgen maken gaan niet samen. Dat was voor mij wel een eye-opener. En hoe meer ik er over na ging denken, hoe meer ik ging beseffen dat dit inderdaad echt zo waar is. Ik besloot dan ook in de periode dat ik weer veel piekerde om iedere avond weer vijf punten op te schrijven waar ik die dag dankbaar voor was. Na een paar dagen merkte ik dat ik me echt weer rustiger voelde, zo bijzonder.

Dit opschrijven van de dingen waar ik dankbaar voor ben heeft mij geïnspireerd om een dankbaarheidsdagboekje te ontwerpen en jij als volger van Waardevol en Uniek kunt dit door mij ontworpen boekje winnen. De win-actie loopt van dankdag, woensdag 6 november tot donderdag 28 november, thanksgiving.

Naast de win-actie kun je uiteraard deze maand weer veel blogs lezen over het thema dankbaarheid en kun je een interview lezen met Marion Beute, waar zij dankbaar voor is.

Ik wens je een fijne maand toe met veel dankbare genietmomenten dicht bij je Maker.

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant