samen genieten van muziek

samen genieten van muziek

Wat zijn dat toch heerlijke momenten om samen met mijn dochters te luisteren naar muziek en gewoon lekker op de bank te hangen, of heel hard mee te brullen als we in de auto zitten. Of heerlijk te dansen op de muziek, dit laatste doe ik vooral met mijn jongste dochter.

Favoriet bij onze jongste dochter, zijn op moment de nummers van de kinderen van Kinga Ban. Elke dag heeft genoeg aan zijn eigen lach. Elke dag is tijd voor taart. Elke dag is leuker dan de dag er voor. Elke dag is een feestje waard.

Andere favoriete liederen die we vaak samen zingen zijn:
Leef met volle teugen
Jezus Overwinnaar
Hoogste God
Ik verlang naar Jezus

Heerlijk om haar mee te horen zingen, als ze heerlijk tegen me aankruipt op de bank. Steeds als ze de eerste akkoorden van een nieuw lied hoort, hoor ik haar zeggen ‘mooooi’. Echt zo genieten met ons mooie meisje.

‘U bent eindeloos mooi! Mijn ziel zingt uit Heer U bent oneindig mooi!’

Intens genieten om met onze pure dochter samen voor onze Maker te zingen en te genieten van prachtige muziek. Heerlijk om haar te zien genieten en samen te lachen. Ja, elke dag is een lachdag. Genieten om zo samen muziek te luisteren en er een feestje van te maken. Als we uit zijn gezongen kruip ik achter de piano, om zelf nog verder te zingen en zij gaat dan op de pianomuziek dansen. Echt genieten om zelf te zingen en haar door de kamer te zien dansen.

Samen met mijn oudste dochter luister ik vaak naar Marco Borsato, favoriet zijn dan de nummers Mooi en dochters. Zo leuk, als tiener luisterde ik ook vaak Marco Borsato, om dan nu de nummers samen met mijn oudste dochter te zingen en te beluisteren, maakt het extra speciaal. Dansen doen we vaak op muziek van make some noise kids. Zij leert me dan weer nieuwe pasjes of ik moet gewoon haar nadoen. Heerlijk om dat samen te doen.

Naar welke muziek luister jij samen met je kinderen?

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant