samen onderweg

samen onderweg

Samen onderweg. We zijn als mensen samen onderweg. Samen met elkaar en met onze Maker. Hoe is het voor jou om samen onderweg te zijn?

Een paar weken terug ging ik samen met een aantal waardevolle vrouwen een weekendje weg en het thema van het weekend was Samen Onderweg. En wauw, wat was dat weekend een gaaf weekend. Het samen onderweg weekend van Steady Coaching.
Veel gelachen, veel gehuild en geknuffeld. Maar bovenal Gods Geest aan het werk gezien tijdens alle oefeningen en de momenten van gebed. Zo mooi om de groei te zien bij elkaar. Ieder op zijn eigen manier en met zijn eigen verhaal. Om elkaar heen te staan. Elkaar aan te moedigen en te troosten. In de kracht van Jezus naam voor elkaar te bidden. Als vrouwen hun eerlijke, kwetsbare verhalen delen gaan ze helen, schreef Beatrix in de uitnodiging van het weekend, en ik heb weer ervaren dat het echt zo waar is!

Ja, wauw, wat was het goed en helend weekend om met zeven prachtige waardevolle vrouwen onderweg te zijn. Ik heb er van genoten om samen met deze waardevolle vrouwen en met Papa, Jezus en de Heilige Geest onderweg te zijn!

Maar weet je wat ik het allermooiste vond? De bereidheid te zien bij iedereen om dingen aan te gaan, pijn, verdriet, gemis of trauma’s onder ogen te komen. Niet langer weg te lopen, maar dingen echt aangaan, hoe moeilijk en confronterend ook. Dat was zeker niet makkelijk, maar samen met Jezus en met steun van de andere vrouwen lukte het wel. En zo mooi om de vreugde en ontspanning te zien bij de ander wanneer ze weer een belangrijke stap had gezet in haar proces. Zo gaaf om dit samen te mogen ervaren. En dit zelf ook te mogen ervaren in mijn eigen proces.

Bij samen onderweg zijn moet ik ook denken aan dit interview met Henri Cooiman, waarin ik iets deel over het samen met God onderweg zijn als ondernemer:

Zonder Hem zou ik niet staan waar ik nu sta. Hij is het die het verlangen in mijn hart heeft gelegd om andere vrouwen te bemoedigen en laten beseffen hoe waardevol en geliefd ze zijn. Maar tegelijk ook uit te dagen om hun plek in te nemen in Gods Koninkrijk als Zijn geliefde Koningsdochter hun kroon te dragen.

Ja, ik wil jou laten weten hoe geliefd je bent door je hemelse Vader. Jij bent zo waardevol en kostbaar in Zijn ogen. Hij is intens met jou bewogen! Je bent Zijn geliefde Koningsdochter en jij mag je kroon waardig en krachtig dragen. Door de kracht van de Heilige Geest, die in en door jou heen wil werken!

Verlang jij er ook naar om jouw leven ten volle te leren leven, niet langer overleven, maar echt leven en daarin stappen te gaan zetten? Om niet langer delen van jouzelf te verstoppen, of een masker te dragen? Maar jou echte, eerlijke zelf te zijn? In jouw kwetsbaarheid en in jouw kracht.
Verlang jij er naar te groeien in het besef hoe waardevol jij bent? Wil jij je niet langer laten belemmeren door de overtuiging dat je niet goed genoeg bent? Wil jij jouw plek gaan innemen als Zijn geliefde Koningsdochter en je kroon waardig gaan dragen?

Ik help jou daar graag bij en zie er naar uit jou te ontmoeten en samen onderweg te gaan, zodat jij steeds meer mag zijn wie jij ten diepste bent, een geliefde Koningsdochter!

 

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant