spiegels, smileys en stille tijd met God

Spiegels, smileys en stille tijd met God

Spiegels, smileys en stille tijd voor God is een bijbels dagboek voor tienermeiden. ‘Stilte. Best lastig om stil te zijn, dan verveel ik me zo snel. Maar wel fijn soms om te ontprikkelen en even niets te hoeven. Uitrusten. En als je eerst stil bent kun je wel beter bidden’ zegt mijn tienerdochter tegen me als ze de titel van het boekje leest, om daar direct aan toe te voegen ‘hadden ze het boekje niet in het blauw?’
‘Nee alleen in deze kleur’, zo reageer ik op haar vraag, ‘maar het gaat om de inhoud toch?’ Ze reageert niet op mijn vraag, maar pakt het boekje en bladert het door. Bij haar verjaardag stopt ze. Samen lezen we wat er bij die dag staat. 
‘U maakte mij in de buik van mijn moeder. Elk deel van mijn lichaam hebt U gevormd. Ik dank U daarvoor. Want het is een wonder, zoals ik gemaakt ben. Alles wat U maakt is een wonder. Dat weet ik heel goed.
De duivel fluistert zo vaak hij maar kan in je oor dat je niets waard bent. Ga daar niet in mee! Hoor je me? Luister naar geen enkel woord meer dat hij zegt. Zeg tegen hem dat hij moet maken dat hij weg komt. Begin dan met God te danken voor het onwijs gave plan dat Hij voor je heeft. En bedenk ook weer even dat God geen fouten maakt. Hij heeft jou precies gemaakt zoals Hij je hebben wil.’

Wauw, wat een prachtige en bemoedigende woorden. Ik zie mijn dochter stralen als ze dit leest. Ben jij nog op zoek naar een bijbels dagboek voor je tienerdochter? Dan is dit boek echt een aanrader! 

Ik zie er zelf naar uit om samen met onze dochter de stukjes te gaan lezen en samen te bidden en er over door te praten. 
Ik blader zelf ook het dagboekje door en lees al veel mooie dingen. Ik mis alleen wel af en toe een vraag om verder over door te denken, maar verder is het echt een mooi en bemoedigend bijbels dagboekje voor tienermeiden. Nieuwsgierig geworden? Klik dan op het boekje in de rechterkolom en je kunt het boekje zo bestellen.

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Eén reactie

  1. Wat waardevol om dat zo met je dochter te kunnen doen en dat ze er zo vanzelfsprekend mee omgaat, deze moeder-dochter relatie, wat fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant