sprong in het diepe en een stapje verder

sprong in het diepe en een stapje verder

Wat ben ik dankbaar als ik weer een traject heb mogen afronden, of wanneer ik mooie feedback krijg van een cliënt tijdens een tussen evaluatie. Zo mooi om dan te lezen ‘Ik heb dit coachtraject als erg leerzaam ervaren, een stap in de goede richting. Ik ben blij dat ik de sprong in het diepe durfde te nemen. Ik dacht nog wel eens: ‘help waar ben ik aan begonnen’.  Het was niet makkelijk, ook best confronterend, maar de gesprekken met de verschillende oefeningen hebben me geholpen en aan het denken gezet, het heeft nieuwe inzichten gegeven.’

Zou jij ook graag willen dat er een tijdje iemand met je meeloopt om samen te kijken naar waar jij op dit moment tegen aan loopt, zodat je het even niet alleen hoeft te doen, maar er iemand is die echt luistert naar jouw verhaal en samen kijkt hoe je een stapje verder kunt komen? Of vind je dit net als Marlies wel spannend. Ik weet nog dat ze in het eerste gesprek aan me vertelde dat ze voorafgaand aan het eerste gesprek moest denken aan het lied van Mattijn Buwalda, sprong in het diepe. Bijzonder dat ze juist dit lied met me deelde, omdat dit ook het lied was waar ik zelf veel aan moest denken in de week dat ik me met mijn coach praktijk Waardevol en Uniek had ingeschreven bij de kamer van Koophandel.

Ik lees verder in haar evaluatie ‘ik ben me meer bewust hoe ik naar mezelf kijk en dingen doe. Ik heb meer rust in mijn hoofd, pieker minder, kan situaties op het werk wat makkelijker loslaten.’ Wauw, zo fijn dat ze nu meer rust in haar hoofd ervaart en dat ze bewuster naar zichzelf is gaan kijken. Ervaar jij soms ook dat je hoofd zo vol zit? Verlang jij ook naar meer rust of dat je minder piekert? Zou jij daar ook mee aan de slag willen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en neem die sprong in het diepe.

Ik zie er naar uit om ook samen met jou een stukje mee te wandelen, zodat jij ook een stapje verder mag komen in jouw proces.

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant