start van de eerste online cursus

start van de eerste online cursus

Vandaag gaat de online cursus Ik ben waardevol van start met ruim 125 deelnemers en hebben de deelnemers hun eerste mail ontvangen. Ik heb er zin in en ben heel benieuwd wat het ons gaat brengen, hoe God aan het werk gaat in de levens van degene die deelnemen aan de cursus.

Zo mooi om te zien hoe enthousiast mensen waren toen ik de informatie over de cursus online deelde. ‘ik hoop echt dat het een groot succes wordt en dat God mag gaan schijnen in de levens van veel vrouwen. Wat ontzettend mooi! Dit is zooo nodig! En zal velen tot zege zijn. Ik hoop dat door deze cursus mensen gaan ontdekken dat ze waardevol en geliefd zijn.’

Wat een bemoedigende reacties kreeg ik. En niet alleen bemoedigende reacties, direct op de eerste dag kwamen er al twintig aanmeldingen binnen, dat had ik echt niet verwacht. Zo mooi om te mogen zien datgene waar ik de laatste maanden veel tijd in had gestopt in die zin werd beloond en dat er ook aanmeldingen binnen kwamen. Van te voren wist ik niet zo goed hoeveel aanmeldingen ik moest verwachten, maar ik merkte ook wel dat ik het los kon laten. Ik had mijn best gedaan, mijn talent ingezet en God zou de rest doen. Wat gaf dat rust. Al moet ik eerlijk bekennen dat die rust er niet altijd was. Er waren ook momenten dat ik er veel te veel mee bezig was, in mijn enthousiasme lukte het me dan niet om los te laten.

Wat was het promoten van de online cursus een mooi leerproces voor me. Ik weet nog goed een moment dat ik de online cursus had gedeeld in een groepsapp en ik geen reactie kreeg. Mijn gedachten waren direct ‘zie je wel, ik had het niet moeten delen, waarom heb ik het überhaupt gedeeld, denk je nu echt dat mensen op zo’n online cursus van jou zitten te wachten? Door die gedachten ging ik twijfelen aan mezelf. Mijn behoefte was om even gezien te worden door een reactie van een van de andere leden van de app groep. Maar na een prachtig moment met mijn Maker, veranderde die behoefte. Mijn behoefte was niet langer om gezien te worden door andere mensen, maar door mijn Maker. Dat is genoeg.

Het gaat niet om de sterretjes en stipjes van andere mensen. Nee, ik mag gewoon datgene doen wat mijn Maker in mij heeft gelegd en beseffen dat Hij me ziet. We zijn allemaal waardevol en kostbaar in Zijn ogen!

Ik bid dat de deelnemers aan de cursus Ik ben waardevol ook gaan ervaren dat ze waardevolle en geliefde dochters zijn van hun Maker, bid je met me mee?

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

4 reacties

  1. Dat verlangen om gezien te worden, maar dan door Hem gezien te worden, dat herken ik. Die ervaring helpt me nu om er vaker voor te kiezen om door Hem gezien te worden in plaats van te zoeken naar mensen die me zien. Soms is dat is ook wel lastig, maar dat Hij je ziet is zoveel kostbaarder.

    1. Vind het heel mooi om te mogen doen en de reacties te lezen van de deelnemers, hoe ze geraakt worden door datgene wat ze lezen of wat door de opdrachten. Maar ook zo mooi om te zien hoe God aan het werk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant