troostvolle liedjes Gerald Troost

troostvolle liedjes van Gerald Troost

Wat schrijft Gerald Troost prachtige, pure, bemoedigende en helende liedjes. Ik ben al lang fan van zijn liedjes en luister er graag naar. Zo bijzonder om dan een interview met hem te mogen doen, vooral ook door de manier waarop ik bij hem kwam.

De liedjes van Gerald Troost hebben me vaak bemoedigd juist in voor mij moeilijke periodes. Het lied ‘Parel’ luisterde ik als onzekere puber veel. Het lied Veilig in Uw armen heeft me bemoedigt in een periode van meerdere miskramen en het verlies van ons zoontje tijdens de zwangerschap. Het lied Waardevol luisterde ik veel toen ik net begon met mijn website Waardevol en Uniek.

Een paar maanden geleden luisterde ik tijdens mijn stille tijd het lied Goede gaven. En dan vooral het stukje ‘open je hart, open je ziel, ontvang Zijn Geest, ontvang het leven.’ Ik mocht echt Gods Geest ervaren. En vrij kort daarna kwam de naam van Gerald Troost in mijn gedachten. Ik dacht echt, wat moet ik hier mee? Daarom ging ik bidden ‘Heer, waarom geeft U mij deze naam? Wilt U dat ik voor Waardevol en Uniek hem ga interviewen? Maar ik weet niet of ik dat wel durf, ik doe dat vaak alleen met mensen die ik persoonlijk ken of al eerder contact mee heb gehad. Is dit echt van U?
Wilt U het me laten zien? Toen pakte ik de Bijbel en las ik in Jeremia 46:
Wees niet bang, heb geen angst. Ik zal je bevrijden. Je keert terug en zal in vrede leven. Wees niet bang, Ik sta je terzijde.
Wauw, dat waren voor mij zulke bevestigende en bemoedigende woorden.
Daarom heb ik hem gevraagd of ik hem mocht interviewen voor Waardevol en Uniek rondom het thema muziek verbindt. En donderdag kun je het interview lezen.

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant