40 dagen tijd: kom tot rust

40 dagen tijd: kom tot rust

‘Wat voel ik me onrustig, er moet voor mijn gevoel nog zoveel gebeuren en ik heb even geen overzicht meer.’ Gedachten die soms zomaar weer de overhand kunnen hebben. Op zo’n moment helpt het mij om mijn gedachten op te schrijven. Wat gaat er in me om? Wat houdt me bezig? Waar zie ik tegen op? En waarom precies? Soms helpt het me ook om gewoon praktisch een planning te maken. Niet dat ik me er altijd precies aan houd, maar op moment dat ik het heb gemaakt geeft het me rust.

Rust. Kom tot rust.

Ik mag tot rust komen bij mijn Maker. Hij geeft me echte rust. Zo’n planning of van me afschrijven zijn middelen die kunnen helpen om tot rust te komen, maar echte rust kan alleen Papa geven. Door naar Hem toe te gaan en alles wat me bezig houdt bij Hem neer te leggen en daar ook te laten.

Zijn dicht bij Hem. 
Luisteren naar Zijn stem:
Kom tot rust bij Mij. 
Ik maak jouw vrij. 
Vrij van wat je allemaal moet. 
Het gaat niet om wat je doet. 
Je mag gewoon zijn. 
Zijn dicht bij Mij!

Ik wil je de komende week uitdagen om een aantal momenten te creeren waarop je kunt zijn. Gewoon gaan zitten en niets doen, op een plek waar je geen afleiding hebt en je tot rust kunt komen. Sluit dan eventueel je ogen en breng alles wat je bezighoudt in gebed bij je hemelse Vader en vraag Hem om rust.

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant