pijn er laten zijn

besef je wel hoe waardevol je bent

Besef je wel hoe waardevol je bent? Deze woorden kwamen een tijdje terug weer zo bij me binnen en daarmee wil ik jou ook bemoedigen!

Sinds een aantal maanden ga ik naar een gebedsgroep met christelijke ondernemersvrouwen. En wauw wat is het iedere keer weer mooi om samen te bidden. Onze bedrijven in Gods handen te leggen en ons te laten leiden door de Heilige Geest.

Ik kon er die dag in eerste instantie niet heel lang bij zijn, omdat ik ook een andere afspraak had. Maar die afspraak ging niet door en het voelde voor mij echt weer dat God dit zo geleidt had. Op een gegeven moment deelde een van de andere vrouwen iets. En met dat zij dat vertelde moest ik ineens denken aan dat ik eerder die week over haar had gedroomd. Heel eerlijk toen ik daar naar toe ging had ik daar niet meer aan gedacht, ik dacht dat kwam vast omdat ik de avond ervoor gewoon moest denken aan de vrouwen van de gebedsgroep waardoor ik over haar droomde. Maar dat was dus niet zo.

Ik voelde aan alles dat ik haar mocht bemoedigen en mocht delen over mijn droom. Maar pff, wat vond ik dat spannend. Mooie bemoedigende beelden delen met een ander dat is iets waar ik de afgelopen tijd al wel in gegroeid ben en wat ik soms, niet heel vaak, ook wel inzet tijdens coach gesprekken. Maar een droom delen, dat was voor mij nog weer een stapje verder. En toch voelde ik aan alles dat ik mijn droom wel mocht en wilde delen. En dat deed ik en wauw, wat raakte het haar en daardoor ook mij. Zo mooi om op dat moment die verbinding te ervaren en zelf ook heling te ervaren door het wel te delen.

En daarna gingen we bidden en kreeg een van de anderen een beeld van mij dat mijn kleine meisje bij me op schoot zat en Jezus heel dicht bij haar en mij was. Waarop degene over wie ik had gedroomd de woorden uitsprak ‘je weet niet half hoe waardevol je zelf bent’.

Want ja, ik bemoedig graag andere vrouwen, waaronder jij met de woorden ‘jij bent waardevol’. Maar wat heb ik het zelf ook nodig om die waarheid steeds dieper en dieper te laten binnenkomen in mijn hart.

Verlang jij er ook naar om te groeien in jouw identiteit als geliefde Koningsdochter, en dat de woorden ‘ik ben waardevol’ niet alleen meer iets is dat je weet met je hoofd, maar waar je hart ook in geloofd? Geef je dan op voor de 40 dagen cursus ik ben waardevol tijdens de komende 40 dagen tijd, die start op 14 februari 2024. Zo kun je tijdens de komende 40 dagen tijd groeien in jouw identiteit.

Ik zie er naar uit om jou dan online te ontmoeten, zodat we samen mogen toeleven naar Pasen en mogen groeien in onze identiteit als geliefde Koningsdochters en echt beseffen met ons hart hoe waardevol en geliefd we zijn door onze Maker. Ik wens jou dan ook een waardevolle dag toe dicht bij Hem!

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant