coaching als cadeautje

coaching een cadeautje

Heb jij het afgelopen weekend nog pakjesavond gevierd en nog leuke cadeautjes gekregen? Zelf hebben wij het als gezin met ons vieren gevierd. Leuk om te zien hoe de kids reageren op de cadeautjes die ze hebben gekregen.

Een paar weken terug las ik een blog van een cliënt die ik gecoacht heb. Ze schreef ‘in een eerdere blog schreef ik dat ik in een versnelling terecht ben gekomen en dat vind ik best pittig, vooral op het gebied van emoties. Ik heb dat altijd hele moeilijke dingen gevonden en probeerde me er zo min mogelijk mee bezig te houden. Op deze blog reageerde de schrijfster van een blog die ik al heel lang volg, Waardevol en Uniek en zij tipte mij het boek Goed Voelen van Harry van de Pol & Michelle Dusseldorp en ik wist gelijk dat ik dat boek moest aanschaffen.‘ Nadat ze was begonnen in dit boek, waar ze al veel van geleerd had, maar wat ook erg confronterend was, kreeg ze een cadeau van God, zo omschrijft ze de coach gesprekken. Ze schreef hierover
‘Gelukkig gaf God mij een cadeau. Deze vrouw doet de opleiding voor coach bij Groundwork  en voor haar opleiding moest zij gesprekken voeren en ik ben er daar één van geworden, zo mooi hoe God dat heeft geleid, hoe Hij dan even iemand een poosje naast je zet om je een steuntje in de rug te geven en daar ben ik enorm dankbaar voor want dit vind ik een van de lastigere onderdelen op mijn weg van herstel en groei.’

Dankbaar ben ik dan ook dat ik een tijdje naast haar heb mogen lopen om in een veilige setting samen haar emoties er te laten zijn en ze meer durfde te voelen. Maar ook om samen God aan het werk te zien hoe Hij ons wil helen en herstellen, wanneer we met onze moeiten en gebrokenheid naar Hem toe gaan. Na de gesprekken schreef ze ‘Johanneke ik wil je bedanken voor je tijd en liefdevolle aandacht, de gesprekken hebben me enorm geholpen dingen duidelijk te krijgen, ze hebben me inzichten gegeven die ik nodig had. Je bent hier voor geschapen, je bent een bijzonder mens, waardevol en uniek. Ik ben dankbaar dat onze paden elkaar hebben gekruist op deze manier. Ik heb jou als coach als heel liefdevol en invoelend ervaren, maar ook doortastend, niet bang om zaken aan te raken die ik niet zag aankomen, dat heeft hele mooie doorbraken gegeven.’

Als ik deze woorden tot me door laat dringen, dan maakt me dat een dankbaar mens. Dankbaar wat ik als coach voor een ander mag betekenen door samen met onze Maker op weg te gaan en een tijdje met iemand mee te lopen. Dankbaar dat zij de coach gesprekken als cadeautje van God heeft mogen ervaren.

Vind jij het ook lastig om om te gaan met je emoties en verlang jij er naar om je emoties meer toe te laten, zodat je meer in verbinding komt met datgene wat er echt in jou leeft? Je bent van harte welkom voor een eerste kennismakingsgesprek om te kijken of er een klik is. Ik wil er graag voor je zijn, om een tijdje samen met jou en onze Maker te wandelen en bid dat jij de gesprekken dan ook als cadeautje mag gaan ervaren.

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant