dankbaar 1 jaar waardevol en uniek coaching

dankbaar waardevol en uniek coaching 1 jaar

‘Ik ben zo dankbaar Heer, want U hield eerst van mij, Uw liefde laat nooit los en maakt mij vrij‘ Deze zin kwam spontaan in me naar boven borrelen tijdens mijn lunchwandeling van gistermiddag. Dankbaar. Ja ik ben dankbaar voor het afgelopen jaar. Vandaag is waardevol en uniek – coaching precies een jaar. En bij zo’n mijlpaal hoort een feestje, daarom heb ik weer een heerlijk waardevol en uniek taartje besteld, die ik vandaag samen met mijn dochters en manlief ga opsmikkelen.

Dankbaar kijk ik terug op het afgelopen jaar, waarin ik online cursussen heb mogen ontwikkelen en heb mogen geven: de 40 dagen cursus ik ben waardevol, de 5 daagse cursus ik word stil en ontdek wat God wil en een 5 weken cursus, ik ben waardevol om wie ik ben en niet om wat ik doe. En wat heb ik daarop van de deelnemers prachtige reacties gekregen. Zo mooi om te mogen ontwikkelen en om de groei bij de deelnemers te zien.

En dan de coach gesprekken, zo mooi en waardevol om een periode met iemand mee te mogen wandelen. In het afgelopen jaar heb ik online, maar ook live en tijdens wandel coaching waardevolle vrouwen mogen coachen en bemoedigen, zodat ze mochten groeien in het besef hoe waardevol ze zijn en hoe ze steeds meer mogen zijn zoals hun Maker hen heeft bedoeld.

Zo bijzonder om te zien hoe God cliënten heelt en geneest. Ik mag liefdevol aanwezig zijn, ze helpen om liefdevol naar zichzelf te leren kijken en ze een spiegel voorhouden, maar ik ben niet degene die heelt en geneest. Nee, dat is Jezus. Hij is de grote Geneesheer. We mogen zo samen met Hem onbevangen op weg gaan om steeds meer te worden zoals Hij ons bedoeld heeft. En dat maakt dankbaar. Dankbaar kijk ik dan ook terug op het afgelopen jaar. En vol verwachting kijk ik uit naar wat er komen gaat en welke waardevolle vrouwen ik in de toekomst mag gaan coachen en bemoedigen met de woorden:

Jezus zet een kroon op jouw hoofd
zodat je weer geloofd
dat je waardevol bent
en door Hem wordt gekend.

Je bent zo kostbaar in Zijn ogen,
Hij is zo intens met jou bewogen! 

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant