win actie dankbaarheid dagboekje

dankbaarheid dagboekje winnen op dankdag

Vandaag is het dankdag. Waar ben jij dankbaar voor?

Zelf ben ik God dankbaar voor het mogen ontwerpen en schrijven van een dankbaarheid dagboekje. Ik hadniet verwacht dat dit boekje er nu al zou zijn, zo bijzonder. Ik heb er echt van mogen genieten om het ontwerpen en te schrijven.

In het begin twijfelde ik best wel of dit nu wel het juiste moment was om met het ontwerpen van het boekje bezig te gaan, omdat ik op moment ook best druk ben met mijn coachopleiding. Toch merkte ik dat ik er steeds weer opnieuw naar toe getrokken werd en als ik er mee bezig ging, ik er steeds weer nieuwe energie door kreeg. In eerste instantie wilde ik alleen een invulboekje maken en een aantal quotes toevoegen. Maar later heb ik er toch ook korte overdenkingen bij geschreven. De dag dat ik het idee kreeg om de overdenkingen te schrijven en ze ook daadwerkelijk schreef, las ik een overdenking van Christine Caine over dankbaarheid. Dit inspireerde mij om de overdenkingen te schrijven. In die week mailde ik ook naar ikwonderjou. Prachtige overdenkingen krijg ik van hun dagelijks in mijn mailbox. Ik was onzeker over mijn dankbaarheidsdagboekje en vroeg of ze daarvoor specifiek voor wilden bidden. Een dag later kreeg ik al een mailtje dat ze het meenamen in hun gebed. Ook een lieve vriendin vroeg ik om te bidden voor de totstandkoming van het boekje. Er gaat zoveel kracht uit van gebed. Dit heeft mij echt bemoedigd tijdens het ontwerpen en het schrijven.

In het dankbaarheid dagboekje kun je drie maanden lang dagelijks opschrijven waar je dankbaar voor bent. Aan het begin van iedere nieuwe week vind je een inspirerende quote en een korte overdenking. Omdat het echt een invulboekje is, heb ik er voor gekozen om het in te binden met een ringband, zodat je er makkelijk in kunt schrijven.

Maar nu de win-actie. Je kunt dus een exemplaar winnen door onderaan dit berichtje op de website of op de Facebookpagina aan te geven, waarom jij dit boekje wilt winnen. Op donderdag 28 november, Thanksgiving wordt de winnaar bekend gemaakt. Mocht je niet hebben gewonnen, maar het boekje wel graag willen bestellen, dan kun je me altijd mailen. Misschien dat je hiermee een vriendin, je moeder, of je zus kunt verrassen met sinterklaas of kerst of met een verjaardag.

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

 • je waardevol en krachtig gaat voelen
 • meer vreugde en energie ervaart
 • goed voor jezelf leert zorgen
 • ruimte durft te geven aan je emoties
 • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

18 reacties

 1. Eigenlijk wil ik dit boekje graag winnen omdat ik het moeilijk vind om dankbaar te zijn en wellicht kan dit boekje me een duwtje in de goede richting geven om me er meer op toe te leggen.

 2. Dit is echt iets na aan mijn hart. Wij vieren ook ieder jaar bewust Thanksgiving. Ik zou daarom dit boekje graag willen winnen. Voor nog meer bewust wording van dankbaarheid. Ik vind het mooi te lezen dat je zo nasr God hebt geluisterd en dit hebt gemaakt. Bedankt.

 3. Ik zou super graag dit mooie boekje willen winnen ❤ door omstandigheden is mn zicht vertroebeld geraakt en ik wil God weer kunnen ervaren. Door mn momenten van dankbaarheid weer te zien en benoemen, kom ik hopelijk weer dichter bij dit doel. Deze actie van jullie lijkt me de ideale manier om hiermee te kunnen starten. Door de qoutes zal mn zicht en denken veranderen en zal mn leven met God meer verrijkt worden. Dus ik hoop van ❤e dat ik deze actie mag winnen ☺️

  1. Wat een bijzonder mooie reden om mee te doen aan de win-actie, maar wat erg dat je zicht vertroebeld is geraakt. Ik zal voor je bidden!

 4. Wat een geweldig leuk idee.ik zou dit boekje graag willen winnen omdat er op dit moment zoveel zorgen zijn dat het echt belangrijk is om iedere dag je dankbare momenten op te schrijven en met Hem te delen

  1. Wat een goede reden om mee te doen met de win-actie. Ik zal voor je bidden, en het is inderdaad goed om je dankbare momenten op te schrijven en met Hem te delen. Sterkte!

 5. Ik vind dit een heel mooi boekje en zou het graag winnen, op dit moment zijn er enorm veel zorgen ivm ernstige ziekte, toch probeer ik om iedere dag juist nu de dankbare momenten te benoemen en onthouden, dit boekje zou daar fijn voor gebruikt kunnen worden en om later nog eens in terug te lezen

  1. Wat erg dat er zo veel zorgen zijn. Ik zal voor je bidden. Wat goed dat je juist nu de dankbare momenten benoemd en zo ze probeert te onthouden.

 6. Goedemorgen, zou dit boekje heel graag willen winnen. Ik las er over en dacht, ik ga er 1 bestellen en als het echt iets tofs is, dan bestel ik er meerdere om aan mooie bijzondere mensen cadeau te doen. Wie van de mensen die in jezus geloven kan zo’n boekje niet gebruiken zou ik zeggen……………… ( helaas ken ik ook nog heel veel mensen die Jezus naam wel kennen, maar Jezus zelf niet en daar is dit boekje denk ik niet geschikt voor toch? Dan doen ze er niets mee en dat is jammer.)

  1. Hoi Mirjam, wat leuk dat je mee wilt doen aan de win-actie en mogelijk zelfs een boekje wil bestellen. Zou je een mailtje kunnen sturen naar waardevolenuniek@gmail.com met daarin je adresgegevens? Dan kan ik je nadat de winnaar bekend is gemaakt op 28 november mailen met of een felicitatie of de betaalgegevens om het boekje te betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant