de kracht van muziek

de kracht van muziek

Wat gaat er kracht uit van woorden. Helemaal op muziekakkoorden. Muziek heelt en verbindt, helpt je te beseffen: Ik ben Gods geliefd kind.

Dat is het nieuwe thema van de maand september. Een maand dus in het teken van muziek. Ik zal regelmatig muziek delen waar ik zelf van geniet en van tot rust kom, maar ik ben ook benieuwd naar wat jij mooie muziek vindt, zo kunnen we elkaar inspireren en bemoedigen. Bemoedigen ja, want wat is het luisteren naar een prachtig (opwekkings)lied vaak een bemoediging. Wat gaat daar kracht van uit.

Bemoedigende woorden horen is fijn, maar in combinatie met muziek komt het vaak nog veel meer binnen.

Deze maand dus in het teken van muziek. Je kunt een interview lezen met een bekende gospelartiest Gerald Troost. Hoe dit is gegaan en waarom ik juist hem gevraagd heb voor een interview bij Waardevol en Uniek kun je lezen in een speciale blog.

Naast Gerald Troost, luister ik graag naar opwekkingsmuziek, Irma Dee, M.W. Smith, Reyer, Christian Verwoerd.

Samen met mijn oudste dochter geniet ik van muziek van Marco Borsato, al luisteren we ook vaak samen naar Make some noise kids. Onze jongste dochter is helemaal fan van de liedjes van de kinderen van Kinga Ban, elke dag een lachdag, maar make some noise kids en opwekking is bij haar ook favoriet.

Naar welke muziek luister jij graag? En op welke momenten heb jij echt troost en kracht mogen ervaren juist door muziek en welk lied of welke muziek was dat?

Ik ben erg benieuwd naar jouw favoriete nummers en wens je een fijne nieuwe, muzikale maand, waarin je mag beseffen: Ik ben Gods geliefd kind.

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant