2024 vol compassie en bewogenheid

een 2024 vol compassie en bewogenheid

Ik wens jou een nieuw jaar vol compassie en bewogenheid. Lees in deze blog wat deze wens te maken heeft met mijn woord voor 2024.

Aan het begin van dit nieuwe jaar wil ik jou een nieuw jaar vol compassie en bewogenheid toewensen. Compassie naar jezelf en naar de ander. Bewogenheid naar jezelf en de ander.

In december heb ik tijdens mijn stille tijd gebeden voor een woord voor 2024. En al snel kwam het woord ‘barmhartigheid’ in mij naar boven. Ik las de tekst uit lucas 6: 36 ‘wees barmhartig zoals uw Vader barmhartig is. Oordeel niet, dan zal er niet over je geoordeeld worden.’

Barmhartig? Wat moet ik nu met dat ouderwetse woord? Maar hoe langer ik er over nadacht hoe mooier ik het vond. Barmhartig. Warm van hart. Vol erbarmen. Vol mededogen. Vol compassie. Dat gaat nog een laag dieper dan liefdevol zijn. Liefdevol naar jezelf en naar de ander.

En terwijl ik die dag er verder over na wilde denken las ik een stukje op Facebook over barmhartigheid ontvangen en barmhartig zijn naar de ander. Dat was voor mij knipoog van Boven. Een knipoog van een liefdevolle en barmhartige Vader die voor mij en voor jou zorgt.

En omdat Hij barmhartig is, mogen wij het ook zijn. We hoeven het niet in eigen kracht te doen. En dat is wat ik jou ook gun voor het nieuwe jaar, dat jij leert om jezelf niet langer te veroordelen. Maar dat jij jezelf liefdevol mag omarmen. Vol compassie en door Zijn liefdevolle en barmhartige ogen naar jezelf en de ander kijken.

Vind jij dat lastig? En zijn de woorden ‘ik ben waardevol’ wel iets dat je weet met je hoofd, maar waar je hoofd nog niet in geloofd? Dan wil ik jou bemoedigen en aanmoedigen om daar het komende jaar mee aan de slag te gaan. Op 14 februari begint de 40 dagen tijd. De 40 dagen tijd richting Pasen. Ik gun het jou dat jij juist in deze periode waarin je mag toeleven naar Pasen, het feest van leven, leert beseffen hoe waardevol en geliefd je bent. Zodat jij met Pasen jouw overwinnaarskroon mag dragen en je leven ten volle mag gaan leven samen met Jezus. Bij Waardevol en Uniek kun je tijdens de 40 dagen tijd, een online 40 dagen cursus ik ben waardevol volgen. In deze online cursus mag je groeien in jouw identiteit als geliefde Koningsdochter en zo jouw kroon leren dragen.

Wil jij graag meer informatie of je opgeven voor deze online 40 dagen cursus? Stuur me dan een berichtje. De kosten voor deze online 40 dagen cursus ik ben waardevol zijn € 27,-

Ga je liever naar een live bijeenkomst? Dan wil ik jou van harte uitnodigen voor de workshop draag je kroon op zaterdagmorgen 10 februari van 10.15 tot 12.45 uur in Dalfsen.

Voor nu wil ik jou een waardevolle dag toewensen dichtbij jouw Maker, Hij is vol barmhartigheid en vol ontferming over jou bewogen.

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant