bad vol liefde

een bad vol liefde

Het jaar beginnen en te eindigen met liefde. Mijn woord voor 2022 is liefdevol. Vol zijn van liefde. God wil jou Zijn liefde geven. Jezus kwam naar deze wereld uit liefde en zo mag jij ook gevuld worden met liefde.


Een bad vol liefde. Duik er maar in, laat je maar onderdompelen in Gods liefde. Voel zijn liefde maar om jou heen! Onder jou, naast jou, ja overal om jou heen. Een bad vol van Zijn liefde. Een bad dat overstroomt van liefde en waarin jij helemaal ondergedompeld wordt. Tot rust komen in een bad vol liefde, waarin jij je kunt ontspannen, omdat je mag zijn wie je bent. Je hoeft jezelf niet langer te bewijzen, maar mag je ontspannen en tot rust komen, genieten van Papa’s liefde voor jou.


Een bad vol liefde, niet een klein laagje, maar een bad vol. En niet er even in zitten, maar er helemaal in onderdompelen, overspoeld worden door Gods liefde voor jou.

En dan wanneer jij je kunt ontspannen in Gods liefdevolle aanwezigheid en je van top tot teen Zijn liefde in jou voelt, mag je uit dat bad stappen. Als er maar een klein laagje water in het bad is kun je je niet onderdompelen, maar als het bad helemaal vol is wel. Soms kun je de neiging hebben om even aangeraakt te worden door Papa’s liefde en deze direct al door te willen geven aan anderen. Dat is mooi en dat is ook goed, dat je Zijn liefde niet voor jezelf wilt houden, maar het is ook zo belangrijk dat je niet te snel gaat geven, je mag echt de tijd nemen om ondergedompeld te worden in Zijn liefde en Zijn liefde echt ontvangen en laten landen in jouw hart.


Stap maar in Zijn bad vol liefde voor jou, voel Zijn liefde maar over jou heen stromen. Besef maar hoe geliefd jij bent door jouw Maker. Je bent zo intens geliefd, je bent zo kostbaar en waardevol in Zijn ogen!


Vind je dat moeilijk om te geloven? En heb je het gevoel dat het bad van Zijn liefde voor jou zo snel leegloopt? Zijn er nog te veel leugens waar je in gelooft? Heb je het gevoel dat er ergens een lek zit? Lijkt het alsof Zijn liefde nooit genoeg is? Vind je het moeilijk om te geloven dat jij Zijn geliefd kind bent? Om Zijn liefde aan te nemen? Verlang je er naar om te groeien in het besef dat je zo intens geliefd en waardevol bent? Maak dan een afspraak voor een coach gesprek.

Tijdens het coach traject geef ik je praktische tips en laat ik je oefeningen doen hoe je Gods liefde wel kunt laten binnen komen. En laat ik jou kijken naar het lek in jouw bad. Gaan we aan slag met het afrekenen met de leugens, waardoor je Zijn liefde niet kunt laten binnenkomen. Je bent het zo waard om  ondergedompeld te worden in Zijn liefde. 

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant