een kroon van liefde

Vandaag is het Valentijnsdag, de dag van de liefde. Verras jij vandaag iemand? Of vind je het maar commerciële onzin? En verras jij jouw man, vriend of vriendin liever op een andere dag?

Het is altijd leuk om iets te krijgen van een ander, of verrast te worden. Of een ander iets te geven en de ander met iets liefs te verrassen.

Je weet dat de ander van je houdt, maar toch is het ook fijn om dat steeds opnieuw te horen of dat de ander dat aan je laat merken doordat hij iets liefs aan je geeft. Zo is het misschien bij God ook wel, je weet wel dat God van je houdt, maar het zou zo fijn zijn als je dat wat vaker zou merken. Maar de laatste tijd merk je er zo weinig van. Er gebeurd misschien wel veel in je leven en je ervaart Gods liefde niet. Wanneer jij op dit moment dit herkent, dan wil ik jou vandaag bemoedigen. God heeft ons Zijn woord gegeven en Zijn Woord is een grote liefdesbrief aan ons. Een paar mooie teksten wil ik dan ook met jou delen:

Ik heb jou bij je naam geroepen, je bent van Mij! Jesaja 43: 1

Je bent zo kostbaar in Mijn ogen, zo waardevol en Ik houd zo intens veel van jou! Jesaja 43: 4

Ik  heb je in Mijn handpalm gegrift. Jesaja 49: 16

Ik heb jou zo lief, dat als jij in Mij gelooft, je niet verloren gaat, maar eeuwig leeft. Johannes 3:16

Ik heb jou gekroond met trouw en liefde! Psalm 103: 4

En dat laatste vers daar wil ik dieper op in gaan.

God heef jou gekroond met trouw en liefde. God geeft jou een kroon van liefde. Jezus zet een kroon op jouw hoofd, zodat je weer geloofd dat je waardevol bent. Ja, jij bent waardevol. Kostbaar en intens geliefd door jouw hemelse Maker.

God geeft jou een kroon van liefde. Neem je dat cadeau aan? En zet jij die kroon op jouw hoofd? Ga jij je jouw kroon dragen? Jouw kroon van liefde die je Maker aan jou heeft gegeven?

Draag je kroon maar, de kroon van liefde die God jou wil geven. Wacht daar niet mee totdat je denkt alles voor elkaar te hebben, maar zet heel bewust steeds opnieuw die kroon van liefde op. En besef steeds opnieuw dat je het niet eigen kracht hoeft te doen. God wil jou die kroon van liefde geven. Hij is het die jou kroont met liefde.

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant