een liefdevol 2022

Aan het begin van het nieuwe jaar wil ik jou een liefdevol 2022 toewensen. Liefdevol. Dat is mijn woord voor 2022. En liefde kunnen we op dit moment volgens mij goed gebruiken.


Liefdevol. Vol zijn van liefde. Liefdevol zijn naar mezelf. Mezelf niet meer zo veroordelen, maar liefdevol zijn. Niet zo’n hoge lat mezelf opleggen, maar liefdevol laten zijn wat er is.


Liefdevol. Me laten vullen met Gods liefde. Vol van liefde. Een bad vol van liefde. Me onderdompelen in Papa’s liefde voor mij.

En zo gevuld met Zijn liefde, die liefde uitdelen. En die liefde wil ik zo aan het begin van het nieuwe jaar jou toewensen. Dat jij je geliefd mag weten door je Hemelse Papa. Vind je dat nog moeilijk om Zijn liefde echt te ontvangen, maar verlang je er wel naar dat je hart gevuld wordt met Zijn liefde en dat het daar ook blijft? Dat er niet een lek is waardoor het wegloopt? Dan wil ik jou uitnodigen voor een coachgesprek om samen te kijken wat ik voor jou kan betekenen, waardoor jij mag leren Gods liefde echt te laten binnenkomen in jouw hart. Om gevuld met Zijn liefde echt te beseffen met jouw hart hoe waardevol en geliefd jij bent! Hij houdt zo intens veel van jou!

Ja, ik wens jou een liefdevol 2022 toe vol van Papa’s liefde en dat jij mag groeien in het besef hoe intens geliefd jij bent! Jij bent zo kostbaar en zo waardevol! 

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

2 reacties

  1. Ik wens jou ook een goed jaar toe. Liefdevol dus 😉
    Mijn One Word is: geliefd (geliefd door God). het lijkt op jouw woord. Het heeft er linkjes mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant