een parel in Gods ogen

een parel in Gods ogen

Een parel in Gods ogen

In de derde week van de online cursus Ik ben waardevol is het thema ik ben waardevol, een parel in Gods ogen.

Misschien heb je de neiging om je tranen weg te stoppen, en denk je  ‘Huilen? No way, dat doe je niet, dat is zwak.’ Welke overtuiging heb jij over huilen? Als je het moeilijk vindt om te huilen, wat in jou maakt dat je het moeilijk vindt om te huilen?

Weet je wat God doet met jouw tranen? Hij vangt ze op in een kruik en maakt er parels van. Laat je tranen dus maar stromen wanneer je verdrietig bent, of wanneer je om wat voor reden dan ook moet huilen. Laat ze maar stromen, om in verbinding met jezelf te komen.

Stop je tranen niet weg. Laat ze er zijn. Bij God mag je huilen. Bij Hem mag je schuilen. Nog mooier is het als je bij iemand uit je omgeving kan en mag huilen. God heeft jou niet voor niets mensen om je heen gegeven. Ook al vind je het lastig om juist bij een ander te huilen, probeer het eens, het zal verbinding geven. Aan wie denk je nu bij wie je zou kunnen huilen?

Ga in gedachten naar datgene in jou dat zich zo waardeloos voelt en als het kan leg dan je hand troostend op dat stukje dat zich zo voelt. Luister ondertussen naar het lied van Gerald Troost. Een parel, waarin hij jou bemoedigt en toezingt: Je bent een wonder, je bent bijzonder, je bent een parel in Gods hand. Hij geeft de liefde waarnaar jij verlangt.

Je bent een parel in Gods ogen. Hij is met jou bewogen. Hij is het die jou ziet, in jouw pijn en je verdriet. Laat je tranen gaan, Hij zal altijd naast je staan. Ga met je pijn naar Hem, Luister naar Zijn stem: Je bent een parel, mijn lieve kind. Weet dat Ik jou kostbaar vind.

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant