ga heen je bent niet alleen

Gaan in de kracht van de Heilige Geest

Vorige week zondag hoorde ik een overdenking bij New Faith Network, waarin het ging over dat Jezus arbeiders uit zendt. Deze oproep heeft Hij ruim 2000 jaar geleden gedaan. Maar dit geldt ook nu voor ons, je hoeft niet specifiek of een hele duidelijke stem van Hem te horen, je mag gewoon gaan in Zijn naam.

En vertellen over Jezus, jouw verhaal over hoe Jezus in jouw leven werkt of heeft gewerkt. Jouw leven. Hoe leidt jij jouw leven? Je mag van Jezus leren je leven echt te leven. Je zorgen en je pijn  aan Hem overgeven.

Jezus heeft in dezelfde tekst waarin Hij ons oproept om te gaan, ons ook beloofd Zijn Geest te geven en dat vieren we met Pinksteren. Het feest van de Geest. Het feest van Leven. Je leven ten volle leven. Je leven aan Hem geven. Vertellen over Hem. Luisteren naar Zijn stem. Ruim 2000 jaar sprak Hij deze woorden al: Ga dan heen… Ga maar, Ik laat je niet alleen. Ik zal je Mijn Geest geven, zodat je voor Mij mag leven!

En die woorden spreekt Hij ook nu nog tegen ons: Ga dan heen en vertel over Mij, Ik laat je niet alleen.

Wat doe jij met deze opdracht? Hoe laat jij in jouw omgeving zien dat je luistert naar Zijn stem en dat je een volgeling bent van Hem? Dat hoeft niet heel groot, maar kan iets kleins zijn door er echt voor een ander te zijn, de ander echt te zien.
Ga maar, je bent niet alleen! Hij heeft ons Zijn Geest gegeven, en we mogen voor Hem leven.

Gods Geest, die ons heelt en geneest. Gods Geest maakt je vrij. De Heilige Geest helpt je om de juiste woorden te spreken. De Heilige Geest helpt je om te gaan en datgene te doen wat God in jouw hart heeft gelegd, in Zijn kracht mag je gaan. Ga maar. Ga het maar doen, het hoeft niet heel groot. Begin maar klein, en besef dat Hij altijd bij jou wil zijn. In alles wat je doet. En niet omdat het moet, maar omdat je vol bent van Hem en van Zijn liefde voor jou. Wanneer je gevuld wordt met Zijn Geest, wordt je gevuld met Zijn liefde en die liefde mag je uitdelen.

Ga heen, je bent niet alleen, je mag gaan in de kracht van de Heilige Geest die heelt en geneest. De Heilige Geest wijst ons de weg waar we naar toe mogen gaan. Zo mogen we Pinksterfeest vieren en gevuld met Zijn Geest, Zijn liefde uitdelen aan de mensen om ons heen.

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant