liefdevol omarmen

God wil jou liefdevol omarmen

Wie op Hem vertrouwen, omringt Hij met liefde kun je lezen in psalm 32 vers 10. Als je op Hem vertrouwt, omringt Hij jou met Zijn liefde. Omringen, Hij is altijd om je heen. Met zijn liefde. Hij wil je verwarmen met Zijn liefde.

En in psalm 103: 13 staat er Zo liefdevol als een vader is voor zijn kinderen, zo liefdevol is de HEER voor wie hem vrezen.  De Heer is zo liefdevol als een Vader, voor wie het van Hem verwachten. Liefdevol. Vol van liefde, wil Hij ons omarmen.

We mogen zelfs bij Hem schuilen. In psalm 36 vers 8 lees je namelijk Hoe kostbaar is uw liefde, God. In de schaduw van uw vleugels schuilen de mensen. Bij schuilen denk ik aan dat je kunt schuilen voor de regen onder een paraplu, dan ga je heel dicht bij de ander staan. En als je elkaar omarmt kun je nog dichter bij elkaar staan. Zo mogen we ons ook door onze Hemelse Vader laten omarmen. We mogen bij Hem schuilen. Schuilen in Zijn Vaderarmen.

Een prachtig lied dat hierover gaat is ‘houd me dicht bij U, laat me nooit meer gaan, voor U leg ik mijn leven neer, verlangend naar Uw vriendschap Heer. U alleen begrijpt wat ik nodig heb. Uw liefde die mij warmte geeft. Als U mij in uw armen neemt.’

God wil jou en mij liefdevol omarmen. Liefdevol. Hij wil jou dicht bij Zijn Vaderhart. Zijn Vaderhart dat overstroomt van liefde voor jou. Laat jij je door Hem omarmen? Laat jij Zijn liefde toe? Laat jij je verwarmen door Zijn liefdevolle armen om jou heen? Hij is altijd met Zijn liefde om jou heen en laat jou nooit alleen. Schuil jij bij Hem? Luister jij naar Zijn stem?

Je bent zo kostbaar in Mijn ogen. Je bent zo waardevol en Ik houd zoveel van jou. Ik ben echt met jou bewogen. Je bent al sinds de grondvesting van de wereld door Mij geliefd.

Je Hemelse Vader wil jou liefdevol omarmen. Omdat jij door Hem geschapen bent en daarom zo waardevol, wil Hij je met Zijn liefde verwarmen.

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Eén reactie

  1. Een zin sprong voor mij uit je blog : als je elkaar omarmd kan je nog dichter bij elkaar staan.
    Hier kan ik weer een poosje op kauwen, dank je wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant