groot durven dromen

De zomervakantie van onze meiden zit er weer op, en na de vakantie ben ik altijd weer vol nieuwe plannen en dromen. Een tijdje terug had ik een gesprek met Jeanet van Visible Younique en moest ik tijdens dat gesprek terugdenken aan de eerste keer dat ik als cliënt bij haar kwam, dat was ook in de zomerperiode, nu al weer zes jaar geleden. Ik weet het nog goed, iedere keer kwam ik vol enthousiasme thuis wanneer we hadden gesproken over mijn verlangens en dromen. Aan het einde gaf ze me een opdracht mee om een concreet tijdpad te maken, waarin ik schreef dat ik in 2022 me zou inschrijven bij de KvK en zou starten met mijn coach praktijk Waardevol en Uniek, om naast het schrijven, waar ik in 2015 mee was begonnen ook door coaching vrouwen te bemoedigen. Ik had nooit verwacht dat mijn dromen zelfs al eerder zouden uitkomen. Zo mooi om nu vrouwen te mogen coachen en ze inzicht te geven in waar ze nu staan, te vragen naar hun verlangens en dromen en wat hen belemmerd om datgene te doen waar ze zo naar verlangen. Dat ze mogen beseffen hoe waardevol ze zijn en ze hun kroon waardig mogen dragen.

Je kroon waardig dragen. Dit doet me denken aan het moment dat ik laatst voorafgaand aan een online gesprek met een business coach in mijn praktijkruimte achter mijn laptop zat. Vanuit mijn ooghoeken zag ik ineens de lamp hangen, een kroon. Ik zat zo dat het net leek of ik die kroon op had. Wat was het een inspirerend gesprek, over hoe je bezig mag zijn met je bedrijf vanuit Bijbelse principes. Dat je mag denken in overvloed en dat God je wil zegenen als je Zijn principes uitdraagt. Denken in overvloed, groot durven dromen.

Vlak na het gesprek ik, toen op de fiets zat om naar de winkel te gaan moest ik steeds denken aan de zin ‘daar worden wij door U verzadigd’, ik wist dat het een psalm was in oude berijming, ooit heel vroeger geleerd en heb het toen ik weer thuis was opgezocht in de Bijbel. Het was een zin uit psalm 65 ‘daar worden wij door U verzadigd, met heil voor ons bereid. U antwoordt ons met grote daden in uw gerechtigheid. U kroont het jaar Heer met Uw zegen, de steppe druipt van vet. God kroont het jaar met Zijn zegen. In andere vertalingen lees je: Wij zullen verzadigd worden met het goede van Uw huis, of ‘genieten van het goede dat U geeft en U zorgt voor een goede oogst, overal is er meer dan genoeg. Zelfs woestijnen worden groen.’
Wauw, zo mooi passend bij het gesprek dat ik die dag had. Genieten en verzadigd mogen worden van overvloed! Gaan voor overvloed met je bedrijf!

Ik mag mijn kroon waardig dragen, mijzelf als ondernemer steeds meer zichtbaar laten worden en niet te klein denken, maar groots durven dromen. In het besef dat God vaak nog groter droomt over ons droomt, dan dat wij zelf dromen. Durf jij groots te dromen? Hoe betrek jij God in je onderneming, in je werk of in datgene wat jij doet op jouw plek? Durf jij jouw kroon waardig te dragen? Jouw plek in te nemen en jezelf te laten zien? Vind je het lastig om groot te dromen en zijn er nog belemmerende overtuigingen die jou hiervan weerhouden, dan loop ik graag met je mee om deze samen onder de loep te nemen, om na te gaan wat jou belemmert om je kroon waardig te dragen. Maak hiervoor een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek, want ook jij bent het waard om je kroon waardig te dragen en groots te gaan dromen en ze stapje voor stapje ook te laten uitkomen.

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant