je verwonderen over Gods schepping

Drie weken geleden is de online cursus Ik ben waardevol gestart. Voorafgaand aan de cursus heb ik veel blogs geplaatst waar mee ik de cursus promootte. Nu tijdens de cursus zullen er minder blogs online komen. Af en toe zal ik stukjes uit de online 40 dagen cursus Ik ben waardevol met jullie delen.

Vandaag over het thema van de tweede week van de cursus. Ik ben waardevol omdat God mij geschapen heeft.

Mooi hè? Als je naar buiten kijkt en de schepping van God ziet of hoort, de prachtige luchten, de bloemen, de bomen, de dieren, de vogels. Zeker nu in de herfst kan ik echt genieten van al die prachtige kleuren die God in de Schepping heeft gelegd. Wat heeft Hij dat toch prachtig geschapen. Zoals wij ons verwonderen over de schepping, zo verwondert God zich jou en mij, omdat Hij ons geschapen heeft. Toen Hij jou maakte en schiep was Hij blij met jou. 

Je bent zo kostbaar en waardevol in Gods ogen. Vind je dat moeilijk om echt tot je door te laten dringen? Kijk dan eens om je heen in de natuur, verwonder je over Gods schepping. Zo mooi als Hij de natuur heeft geschapen, zo mooi heeft Hij ook jou gemaakt! Vandaag daarom een opdracht om de natuur in te gaan en je te verwonderen over hoe mooi God alles geschapen heeft. Als het vandaag niet lukt, doe het dan deze week of komend weekend en probeer echt tot je te laten doordringen hoe mooi God de schepping, maar ook jou heeft geschapen. 

En tijdens de wandeling wil ik je iets vragen. Loop eerst gewoon en kijk rustig om je heen. Als je dit gedaan hebt, ga dan bidden: Heer wilt U me laten zien hoe U naar de schepping kijkt en ook hoe U naar mij kijkt? Kreeg je misschien een beeld? Of moest je denken aan een Bijbeltekst of een lied? Hoe heb je de wandeling ervaren?

Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen tijdens de wandeling en zou het leuk vinden wanneer je niet meedoet aan de cursus om dit te delen onder deze blog. Als je wel meedoet, mocht en mag je het delen in de besloten Facebookgroep, of door mij een mailtje te sturen. Zo kunnen we elkaar bemoedigen met beelden, woorden of liederen.

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant