schijn jouw lichtje

laat jouw licht maar schijnen

Wat werd ik er blij van om de 40 dagen challenge Ik ben waardevol, te ontwikkelen. Zo mooi om te mogen doen. Om eerst tot rust te komen bij mijn Maker, me te laten vullen met Zijn waarheid en zijn woorden tot me te laten doordringen. Op een van de ochtenden dat ik er mee bezig ging, kwamen de volgende woorden echt binnen ‘Moge Hij vanuit zijn rijke luister, uw innerlijke wezen kracht en sterkte schenken door Zijn Geest, zodat door uw geloof Christus kan gaan wonen in uw hart en u geworteld en gegrondvest blijft in de liefde’. Ik hoef de dingen niet in eigen kracht te doen. De Heilige Geest geeft me kracht om dingen te doen, juist ook dingen die ik wel spannend vind. Want heel eerlijk, ik moest wel weer een drempeltje over om een video te gaan opnemen. En juist dan ook net die woorden ontvangen die je op dat moment nodig hebt, dat vind ik echt zo bijzonder.

Dat maakte me dankbaar dat ik hier mee bezig mocht en zo wat ik heb ontvangen ook weer mag doorgeven. De avond voordat ik de video opnam moest mijn man voordat we samen gingen bidden ineens denken aan de Bijbeltekst ‘Kom tot Mij als je vermoeid en belast bent, want Ik geef je rust.’ Die rust kon ik op het moment dat hij dat tegen me zei goed gebruiken en zo bijzonder hoe ik een dag later juist ook deze woorden weer mocht doorgeven.

Na het opnemen en bewerken van de video ging ik een rondje wandelen, om mijn adrenaline weer een beetje uit mijn lijf te krijgen. Tijdens de wandeling moest ik denken aan een kinderliedje die we die zondagochtend samen hadden gezongen terwijl we naar de livestream keken ‘laat zo je licht maar schijnen, bij alles wat je doet, zodat de mensen zeggen, God is goed!’ Wauw, daar werd ik wel blij van. Ik voelde mezelf ook gewoon stralen omdat ik die ochtend iets had gedaan waar ik echt blij van werd. Dat liedje was zo toepasselijk. Datgene doen wat Hij in je heeft gelegd en zo je licht laten schijnen.

Hoe laat jij je licht schijnen? 

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant