meer waard dan een musje

meer waard dan een musje

Heerlijk zo even tussen de middag in de zon op de tuinbank liggen en genieten van de vogelgeluiden om me heen. Ineens hoor ik getjilp heel dichtbij. Ik doe mijn ogen open en zie een musje vlak voor me op grond heen en weer hippen. Ik kijk nog eens goed en zie dat ze allemaal wormpjes in haar bekje heeft. Dan komen er nog meer aangevlogen en gaan ze met z’n drieën op de schutting zitten. Echt genieten zo van Gods prachtige schepping. Wat heeft Hij de vogels toch prachtig gemaakt, zelfs zo’n doodgewone huismus. Als ik die huismus zie moet ik denken aan Mattheüs 10 waarin staat dat wij zoveel meer waard zijn dan een mus. Zoals ik mij verwonder over die mus, zo verwondert God zich over jou en mij. Toen Hij jou maakte en schiep was Hij blij met jou. Je bent zo kostbaar en waardevol in Gods ogen. Vind je dat moeilijk om echt tot je door te laten dringen? Kijk dan eens om je heen in de natuur, verwonder je over Gods schepping. Zo mooi als Hij de natuur heeft geschapen, zo mooi heeft Hij ook jou gemaakt!

In de afgelopen maanden heb ik een 40 dagen challenge: Ik ben waardevol, ontwikkelt. In deze challenge ga je concreet aan de slag met thema’s rondom je waardevol voelen en waarom  het soms zo moeilijk is om echt te beseffen dat je waardevol bent. Wanneer het iets is wat je wel weet met je hoofd, maar waarin je hart nog niet geloofd. Niet tot eer van je zelf, maar tot eer van je Maker. Hij heeft de schepping, maar ook jou zo mooi geschapen, je bent zo waardevol in Zijn ogen. Je bent zelfs een parel. Wil je meer informatie of wil je mee doen? Meld je dan hier aan. 

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant