Jezus genezen

niemand is als jij

Niemand is als jij. Zoals jij is er maar een. Jij mag als geliefde Koningsdochter op jouw plek op jouw unieke manier jouw kroon dragen.

Op zondagavond nemen we vaak wat langer de tijd om samen als gezin uit de Bijbel te lezen. We lazen deze keer uit 1 Korinthe 12: 12 – 27 over dat we een lichaam zijn en we allemaal andere talenten hebben. En we bespraken samen met elkaar wat zijn jouw talenten, welk lichaamsdeel ben jij? De een was de arm, omdat ze zo goed kon knuffelen. De ander ogen, omdat ze goed kon kijken en andere mensen echt zien. Nadat we samen hadden gebeden zongen we als afsluiting van dit gezinsmoment samen het lied iedereen is anders.

De week ervoor hadden we samen weer eens een dienst online gekeken. Tijdens de aanbidding knielden mijn jongste dochter en ik op de grond, om vervolgens samen te gaan dansen. Onze oudste ging heerlijke appelflappen bakken en manlief zat met zijn ogen dicht te luisteren op de bank naar de aanbiddingsmuziek. Daar waar ik eerder dacht waarom zingen de anderen niet mee? Of gaan ze zelfs iets anders doen, bedacht ik nu ‘wauw, wat mooi dat we allemaal op onze eigen manier God mogen aanbidden.’

Ja, iedereen is anders. Niemand is als jij, iedereen is anders. Ik ben ik en jij bent jij.

Die avond vroeg mijn oudste dochter of we samen een film mochten kijken. We keken samen naar the greatest show. De film raakte me, ik vond het echt ook zo mooi passend bij het lied die we eerder die avond hadden gezongen, namelijk iedereen is anders. Iedereen is anders. Als je anders bent, hoef je je niet verstoppen, maar mag je jezelf laten zien. Een paar dagen na het bekijken van de film las ik de songtekst van the greatest show nog eens door en wat las ik? Ik las over verlorenen die werden gevonden in de kroon van de circuskoning. Dat circus liet ik in gedachten weg. Verlorenen die gevonden worden in de kroon van de Koning.

Als jij je verloren voelt mag je beseffen dat jij een Koningskind bent. Ja, ook jij bent een Koningskind als jij jouw hart openstelt  voor Koning Jezus.

Iedereen is anders, we zijn allemaal unieke Koningskinderen. Maar wat hebben we als mensen toch snel de neiging om neer te kijken op mensen die anders zijn. Hoe vaak staan we niet met een oordeel klaar over een ander, omdat die ander zo anders is?

Herken jij dit? Voel jij je anders? Heb jij je vaak anders gevoeld? Hoe is dit voor jou? Hoe ga jij hier mee om? Zou je het fijn vinden om hier eens over door te praten? Dan ontmoet ik jou graag!

Jij bent zo waardevol en zo kostbaar, gewoon om wie jij bent. Jij bent een geliefde Koningsdochter. Zoals jij is er maar een! Jij bent uniek, niemand is als jij!

En jij mag op jouw unieke manier jouw kroon dragen. Wil jij leren hoe jij met je vragen, je plek als Koningskind mag innemen en nu al jouw kroon mag dragen? Geef je dan op voor de workshop draag je kroon – je plek innemen als geliefde Koningsdochter op zaterdag 25 november 2023!

 

 

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant