ik word stil en ontdek wat God wil

nieuwe cursus ik word stil en ontdek wat God wil

‘Arggghh, weer de school van onze jongste dochter dicht en nu door de sneeuw’. Wat had ik me er op ingesteld om na een periode van thuisonderwijs het huis weer voor mezelf te hebben, en te kunnen genieten van de stilte. Ik verlangde daar echt naar en moest dan ook wel even schakelen toen ik vorige week de eerste paar dagen weer thuis onderwijs mocht geven. Maar vrijdag was het eindelijk zover, manlief een dagje op kantoor en de kids weer naar school. Wat vond ik het fijn die stilte! Heerlijk stil, geen ‘mamaaaa’ horen roepen of juf ‘moeten’ zijn.

Ja, echt? Heel eerlijk, eigenlijk moest ik er ook wel weer aan wennen. Ik heb wel lekker achter elkaar door kunnen werken, dat was fijn. Maar echt genoten van de rust en de stilte? Nee, dat had ik niet echt gedaan. Terwijl ik daar juist zo naar had uitgekeken, maar toen het zover was kon ik alleen maar denken aan wat ik allemaal wilde doen omdat ik weer meer tijd voor mezelf had. Ik rende als het ware als kop zonder kip rond. In een leeg en stil huis. Stil worden, niet maar achter elkaar door gaan, best een uitdaging en echt iets om steeds opnieuw voor te kiezen. Herken jij dat? Dat je verlangt naar rust en stilte? Naar innerlijke rust en stilte? Dat je niet zoveel moet van jezelf, dat je meer kunt genieten en vanuit rust dingen doen? Steeds opnieuw schakelen en je weer aanpassen vanwege veranderingen of nieuwe maatregelen, dat kan zorgen voor onrust. Ervaar jij op dit moment onrust en verlang je naar rust, vrede en stilte? Innerlijke stilte?

Afgelopen woensdag begon de 40 dagen tijd. Tijdens de komende 40 dagen tijd wil ik samen met jou stil worden. Stil. Ontdekken wat God wil. En in de stille week toelevend naar Goede Vrijdag en Pasen kun je als afsluiting van de 40 dagen tijd, deelnemen aan een gratis vijf daagse cursus met als thema ik word stil en ontdek wat God wil. Vijf dagen lang ontvang je dan iedere dag een mailtje met daarin een overdenking en een praktische opdracht. Geef je nu op voor deze cursus! Wanneer jij vorig jaar ook deel hebt genomen aan de 40 dagen cursus Ik ben waardevol, dan ontvang je automatisch ook deze vijfdaagse gratis cursus, maar moet je je nog wel apart aanmelden voor de facebookgroep, wanneer je hier actief in wilt deelnemen. Ik zie er naar uit om samen met onze Maker waardevolle stilte momenten met Hem te mogen ervaren. 

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant