smoesjes om kroon niet te dragen

nieuwe serie je kroon dragen

Wil jij als geliefde Koningsdochter jouw verhaal delen en vertellen hoe jij jouw kroon draagt en een bijdrage leveren aan de serie: je kroon dragen?


Ik ben op zoek naar jou, ja jij waardevolle vrouw, jij bent een geliefde Koningsdochter. Jij bent een geliefde Koningsdochter en mag jouw kroon waardig dragen ondanks, nee zelfs midden in je pijn en vragen. En zo al tot zegen voor een ander zijn. Ik ga graag met jou in gesprek over hoe het voor jou is om een geliefde Koningsdochter te zijn en hoe jij jouw kroon draagt. Op welk moment deze waarheid echt tot jouw doordrong. En jij jouw overwinnaarskroon bewust ging dragen. Wat het verhaal van jouw leven is als geliefde Koningsdochter. Maar ook hoe het voor jou geweest is om te beseffen dat Jezus voor jou een doornenkroon heeft gedragen.

Afgelopen week ben ik gestart met het opnemen van een serie ‘je kroon dragen’. In deze serie ga ik met waardevolle vrouwen in gesprek over hoe zij hun kroon dragen en wat ze daarin tegenkomen.

Wil jij jouw verhaal delen als geliefde Koningsdochter en vertellen hoe jij jouw kroon draagt? Of heb jij meegedaan aan de cursus draag je kroon en wil je jouw ervaringen delen en zo ook een bijdrage leveren aan deze serie? Dan hoor ik graag van jou!

Stuur mij een mailtje, of berichtje via de website of social media. En wanneer jij je aanmeldt stuur ik jou meer informatie over wat het precies inhoudt.

Op de dag dat dit nieuwe idee ontstond had ik een mooi gesprek met een lieve vriendin. We spraken elkaar via een online zoom meeting. En het eerste wat ze zei was: ‘wat een mooie lamp, die kroon’. Dit was voor mij echt een knipoog van Boven, dat ze juist daar het gesprek mee begon. Vervolgens heb ik haar verteld over het nieuwe project, over het opnemen van een serie over ‘je kroon dragen.’ En aan het einde van het gesprek vroeg ik haar of zij een bijdrage wilde leveren aan deze nieuwe serie, en ja dat wilde ze wel. Je gaat haar en mij dus zien in de eerste aflevering van de serie ‘je kroon dragen’ die eind januari online komt op het Youtube kanaal van Waardevol en Uniek.

Tot nu toe heb ik al zeven deelnemers. Ik vond het zo mooi om te zien wat de reacties waren van degene die ik heb gevraagd om een bijdrage te leveren. Hierin heb ik me echt laten leiden door de Heilige Geest en nadat ik hun reacties hoorde, was dit voor mij echt weer een bevestiging.  Een aantal reacties van deelnemers toen ik hen vroeg of ze een bijdrage wilde leveren aan de serie wil ik graag met jou delen:

‘Ik wil heel graag spreken over hoe ik mijn kroon weer durf te dragen en leef als dochter van de Koning.. want dat heeft zo’n groot verschil gemaakt.’ ‘Een kroon dragen is niet altijd makkelijk, maar het is wel een kroon die het oppoetsen waard is.’ ‘Ik vind het wel spannend. Toch wil ik mijn verhaal vertellen over hoe ik mijn kroon mag dragen, omdat ik een geliefde Koningsdochter ben.’ 

En ja, jij bent ook een geliefde Koningsdochter wanneer jij Jezus, de Koning der Koningen hebt aangenomen in jouw hart. Wil jij ook graag een bijdrage leveren aan de serie? Dan hoor ik graag van jou!

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant